inici | FES-TE SOCI DE LA FEFAC

COMPLIMENTA AQUEST FORMULARI

Enviando formulario...

El servidor ha detectado un error.

FORMULARI REBUT

Protecció de dades de caràcter personal

En compliment amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, FEFAC informa als seus associats i al públic en general que:

- Les dades personals introduïdes al formulari de sol·licitud d’informació de la pàgina web www.fefac.cat formaran part d’un fitxer anomenat BASE DE DADES propietat de FEFAC, que té com a finalitats (i) atendre les consultes i sol·licituds d’informació realitzades pels usuaris de la pàgina web (ii) informar, fins i tot per via electrònica, sobre els serveis o activitats que FEFAC ofereix a les farmàcies. L’interessat autoritza de forma expressa el tractament de les seves dades personals amb aquestes finalitats.

- Les dades de caràcter personal facilitades seran d’ús exclusiu per part de FEFAC i no es preveuen que siguin comunicades a tercers.

- Si una persona vol exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició respecte al tractament de les seves dades personals ha d’enviar una carta a FEFAC, Casanova, 84-86 entl 1C- 08011 Barcelona, o remetre un correu electrònic a l’adreça electrònica següent: fefac@fefac.cat

 

Si al pulsar el botón no visualizas un mensaje de FORMULARIO RECIBIDO, revisa los campos obligatorios en la parte superior.
LAS TARIFAS NO INCLUYEN EL IVA DEL 21%.

En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, le informamos que mediante la complementación del presente formulario, los datos que nos facilita quedaran incorporados y serán tratadas en los ficheros titularidad de AMC GESTIÓN PERSONALIZADA S.L. para poder atender a su solicitud, así como para informarle sobre las ofertas y promociones relacionadas con nuestros servicios. Además, le informamos de la posibilidad de ejercer los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición de sus datos de carácter personal, a puiggener 1, 2/1 08026 Barcelona

 

FEFAC

C/ Casanova, 84-86,

Entr. 1ªC - 08011 Barcelona

Tel. 93 323 24 22

Fax. 93 454 61 77

www.fefac.cat/amb-fefac-guanyes/

 

www.fefac.cat/amb-fefac-guanyes/

Realizada por AMC Gestión