inici | FEFAC

Qui som?

La Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC), fundada l’any 1990, és l'organització empresarial que representa els farmacèutics propietaris d' oficina de farmàcia de Catalunya. Està formada exclusivament per titulars d’oficina de farmàcia.

La FEFAC reuneix les quatre associacions empresarials catalanes: Associació de Farmàcies de Barcelona, AFB; Associació Gironina Farmacèutica Empresarial, AGFE; Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida, AFELL; i Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia de Tarragona, AFET. Els associats representen prop del 60% de farmàcies de tot Catalunya.

FEFAC és una entitat sense ànim de lucre i d'inscripció voluntària que té com a principals objectius la defensa i el desenvolupament de les oficines de farmàcia des de la vessant empresarial, professional, de col·laboració amb les Administracions sanitàries i de servei a la població. Amb aquest objectiu, col·laborem amb els diferents agents del sector (entitats col·legials, indústria farmacèutica, organitzacions empresarials, associacions de pacients, societats científiques, etc.)

Treballem per tal de fer arribar a les institucions i a l’opinió pública l’aportació sanitària, econòmica i de responsabilitat social que realitza el nostre sector a la població i al sistema sanitari, així com les nostres necessitats i reivindicacions.

FEFAC

C/ Casanova, 84-86,

Entr. 1ªC - 08011 Barcelona

Tel. 93 323 24 22

Fax. 93 454 61 77

www.fefac.cat/amb-fefac-guanyes/

 

www.fefac.cat/amb-fefac-guanyes/

Realizada por AMC Gestión