Torna a la pàgina d'inici
 
 
 
  Contacta amb nosaltres
inici FEFAC - Contacta amb nosaltres

Bústia de l'associat

Amb la finalitat de millorar l’atenció que FEFAC presta als seus associats i per recollir i fer seguiment amb més eficiència qualsevol informació que vulgueu adreçar-nos a la federació empresarial, hem creat la BÚSTIA DE L’ASSOCIAT.
Qualsevol consulta, dubte, opinió que vulguis traslladar-nos ara ho pots fer a través d’aquest formulari de contacte, el nostre nou correu electrònic labustia@fefac.cat o bé trucant al telèfon 93 323 24 22.

 

 
Nom i cognoms:*
Farmàcia/Empresa:
Telèfon:*
E-mail:*
Assumpte:
Comentaris:

Escriu el codi que veus a la imatge per continuar.

Codi:
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code  
Carrega un codi nou
Powered by Web Wiz CAPTCHA version 4.0
Copyright ©2005-2008 Web Wiz
* Camps obligatoris
 
En compliment d'allò establert a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que al emplenar el present formulari, les dades que ens faciliti quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers titularitat de Federació d'Associacions de Farmàcies de Catalunya per poder atendre a la seva sol·licitud, així com per informar-lo sobre ofertes i promocions relacionades amb els nostres serveis. Així mateix, li informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, a C/ Casanova, 84-86, Entr. 1ªC - 08011 Barcelona.
 
     
     
 
Web patrocinada per:
Federació d'Associacions de Farmàcies de Catalunya - C/ Casanova, 84-86, Entr. 1ªC - 08011 Barcelona - Tel. 93 323 24 22 - Fax 93 454 61 77 | fefac@fefac.cat