AFB disposem per als nostres socis del servei dels Estudis de Mercat, que us permet consultar i comparar el preu de productes de parafarmàcia a diferents establiments comercials.
Cada mes, a través de l’acord de l’AFB amb l’empresa Mercadinámica, de manera gratuïta us facilitem llistats amb el preu dels productes dels diferents punts de venda (Carrefour, Mercadona, Eroski, Caprabo, Consum, El Corte Inglés, Dia Market, Schlecker).
Es realitzen 800 recerques de preus al mes. Podeu buscar el que més us interessi i contrastar el preu d’un determinat producte (d’alimentació infantil, aliments dietètics, higiene bucal, productes corporals i d’higiene femenina, cosmètica facial, etc.) a l’apartat de la web d’AFB d’Observatori de Preus:
Amb els llistats que us proporcionem, podeu realitzar la consulta per famílies de productes, i també obtenir el preu mitjà d’un determinat producte. També podreu comprovar si el preu ha pujat o ha baixat i si està en promoció.

Si necessites un servei d’Estudis de Mercat adaptat a la teva farmàcia, a través del conveni amb Mercadinamica podràs obtenir fins el 15% de descompte pel fet de ser soci d’AFB. Al document adjunt hi trobaràs més informació.

 
FEFAC - Federació d'Associacions de Farmàcies de Catalunya

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank