Inici | Serveis | Borsa de treball

Borsa de treball

Necessites personal per a la teva farmàcia? T’ajudem a trobar el professional que necessites, amb la col·laboració d’Infojobs.

  El servei de borsa de treball s’ofereix a titulars associats a FEFAC, amb la col·laboració d’Infojobs, i és totalment gratuït.

  Per beneficiar-se d’aquest servei, els socis de FEFAC només han de sol·licitar currículums, que l’empresarial té en cartera, trucant al 93 323 24 22 o enviant un e-mail (fefac@fefac.cat).

   Des de FEFAC es realitza una preselecció dels currículums disponibles a Infojobs, en funció de les necessitats que la farmàcia trasllada i del perfil de treballador que busca, i s’envien a l’interessat.

   Si la farmàcia no troba cap persona que encaixi amb el perfil de professional que està buscant, ho comunica novament a l’empresarial, que ofereix alternatives amb l’objectiu d’ajudar l’interessat a trobar el candidat ideal.

   Vols publicar el teu anunci a Infojobs?

   A través de la col·laboració amb Infojobs, els farmacèutics associats que ho desitgin també poden publicar els seus anuncis al portal de feina amb descomptes d’entre el 60 i el 66%. Trobareu més informació sobre el cost i els packs d’insercions en el següent enllaç: tarifes infojobs farmàcies.

   Per a més informació sobre la publicació d’anuncis a Infojobs i tarifes especials per a socis de FEFAC envia un correu electrònic a Nuria Xiol: nuria.xiol@infojobs.net. El seu telèfon és el 656 348 375.

    Ubicació

    C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
    08011 Barcelona

    Telèfon

    Tel. 93 323 24 22

    Contacte

    Empresarials que formen part de FEFAC

    A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

    AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

    AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

    AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

    A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

    A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

    AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

    AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

    Col·laborem amb
    Frena el sol, frena el lupus
    La farmàcia, el cor del barri
    Amb la col·laboració de
    CaixaBank