Torna a la pàgina d'inici
 
 
 
  Notes de premsa FEFAC
inici FEFAC - Notes de premsa
     
  HARTMANN i FEFAC signen un acord  
 

L'objectiu és reforçar les farmàcies com a centre de referència per a consultes sobre hàbits saludables

 

 
 
  • Empresarials: FEFAC | AFB | AFET | AFELL | AGFE
  • Categories:
  • Etiquetes: Hartmann | primers auxilis | cura de ferides
  • Data de publicació: 14/12/2015 13:36:35
 
 

El grup HARTMANN, amb seu a Catalunya, i la Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC), que aglutina a 1.600 farmàcies repartides arreu del territori català, han segellat aquest matí un conveni de col·laboració per a dos anys. Aquest acord té com a objectiu treballar conjuntament per la millora de la qualitat de vida de les persones i situar la farmàcia com a punt primari per a la resolució de problemes de salut menors i consultes sobre hàbits saludables.

El conveni de col·laboració, que s’ha firmat a la seu de la FEFAC, és el punt de partida per començar a establir vincles més directes entre HARTMANN i la Federació Empresarial. L’acord preveu el desenvolupament de formacions dirigides als professionals de les farmàcies, per tal de dotar-los d’eines i ampliar coneixements que permetin oferir un millor consell als pacients sobre aspectes en els quals HARTMANN és experta com a companyia líder, com la cura de ferides o l’atenció a problemes de la gent gran, com la incontinència urinària.

Per tant, HARTMANN i la FEFAC treballaran conjuntament en l’assessorament, difusió i atenció farmacèutica a pacients no hospitalitzats amb malalties cròniques. Altres accions previstes en el conveni estan relacionades amb la potenciació de la farmàcia com a centre de referència en primers auxilis. L’acord també contempla el desenvolupament a les farmàcies de campanyes sanitàries de sensibilització dirigides a la població.

HARTMANN, seguint amb el seu compromís per millorar la qualitat de vida de les persones, ha volgut col·laborar amb la FEFAC com a entitat de referència del món farmacèutic. Tal com ha declarat Marc Pérez Pey, vicepresident mundial de HARTMANN i director general, “cal destacar el paper determinant que tenen els farmacèutics en el camp de la salut i el benestar. Entre tots hem de veure les farmàcies com un lloc d’atenció, on els seus especialistes poden donar consell i suport”.

Per la seva banda, Antoni Torres, president de la FEFAC, ha considerat que “aquest acord permet establir col·laboracions amb la indústria farmacèutica, que són els nostres socis naturals. Valorem molt positivament aquest vincle i estem segurs que la societat en serà la principal beneficiada”.

Sobre FEFAC

La Federació d'Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC), amb 1.600 farmàcies associades, és l'entitat empresarial que representa els titulars d'oficines de farmàcia. Agrupa les quatre associacions empresarials catalanes: Associació de Farmàcies de Barcelona (AFB), Associació Gironina Farmacèutica Empresarial (AGFE), Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida (AFELL) i Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia de Tarragona (AFET).

Sobre GRUP HARTMANN

HARTMANN Espanya pertany al GRUP HARTMANN, companyia multinacional alemanya especialitzada en el sector salut, i focalitzada en la gestió de ferides, gestió de la incontinència, prevenció d’infeccions i autocura.

La companyia, fundada el 1818 por Ludwig von Hartmann i amb seu central a Heidenheim (Alemanya) té actualment filials a tots els continents i presència a més de 35 països amb xarxes comercials i plantes de producció pròpies. Compta amb una plantilla de més de 10.000 treballadors a tot el món, i genera unes vendes de més de 1.800 milions d’euros anuals.

GRUP HARTMANN a Espanya està format per Laboratorios HARTMANN SA, responsable de la distribució i comercialització de productes sanitaris i solucions; i de PAUL HARTMANN SA, el Centre de desenvolupament i producció d’apòsits adhesius com de les emblemàtiques Tiritas® i Cosmopor®.

La companyia, que compta amb una plantilla de 300 persones a Espanya, té la seva seu corporativa i la planta de fabricació, que engloba el Centre de Competència mundial de desenvolupament i fabricació, a Mataró (Barcelona).

www.es.hartmann.info

@HARTMANN_Spain

Marc Pérez Pey y Antoni Torres, durant la signatura del conveni.

 
 
   
   
     
     
 
Web patrocinada per:
Federaciķ d'Associacions de Farmācies de Catalunya - C/ Casanova, 84-86, Entr. 1ĒC - 08011 Barcelona - Tel. 93 323 24 22 - Fax 93 454 61 77 | fefac@fefac.cat