Torna a la pàgina d'inici
 
 
 
  Notes de premsa FEFAC
inici FEFAC - Notes de premsa
     
  La petita i mitjana empresa de Catalunya referma el seu suport a Barcelona com a seu de l'EMA  
 
  • Empresarials: FEFAC | AFB | AFET | AFELL | AGFE
  • Categories:
  • Etiquetes: PIMEC | EMA | Agència Europea Medicaments
  • Data de publicació: 17/11/2017 18:47:30 | Conté documents adjunts
 
 

Les sectorials de Turisme i Comerç de PIMEC, la seva Comissió de Sanitat, Autònoms PIMEC i la Federació empresarial de farmàcies (FEFAC) valoren l’esforç de les tres administracions per fer possible que Barcelona sigui l’escollida.

Consideren que el fet que Barcelona sigui la candidatura guanyadora posarà de manifest l’aposta de la Unió Europea per aquesta ciutat, referent mundial en l’àmbit sanitari.

Barcelona, 17 de novembre de 2017. Les sectorials de Turisme i Comerç de PIMEC, així com la seva Comissió de Sanitat, junt amb la Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC), reunides avui a PIMEC, refermen el seu suport a la candidatura de Barcelona com a ciutat per acollir la seu de l’Agència Europea del Medicament (EMA, segons les seves sigles en anglès).

Donant continuïtat a les accions impulsades des de Global Barcelona, els sotasignants reafirmen la seva confiança en les gestions que estan duent a terme conjuntament el Govern espanyol, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, i recorden que la capital catalana ja va quedar finalista a la darrera votació sobre l’ubicacio de l’EMA.

Barcelona, una ciutat oberta i multicultural on es parlen més de 100 idiomes, reuneix fortaleses i ofereix oportunitats que la converteixen en la seu idònia per acollir l’EMA. Dintre d'aquestes fortaleses destaquen la seva ubicació i climatologia, unes excel·lents connexions internacionals que inclouen un dels ports marítims més importants d'Europa, infraestructures de comunicació, una oferta d’habitatge, serveis sanitaris, socials i educatius per als treballadors i les seves famílies immillorables, un edifici emblemàtic plenament disponible, una excepcional oferta cultural, comercial i gastronòmica mundialment reconegudes, i el millor entorn possible pel desplegament de les seves activitats. 

Aquest entorn es beneficia d'un sector sanitari de qualitat i de referència mundial, un sector biomèdic i una xarxa de centres de recerca de gran dinamisme, un sòlid teixit de laboratoris farmacèutics de llarga tradició, i una activitat científica de nivell mundial. Aquests fets, units a la preferència explícita per la ciutat expressada pels propis treballadors i l’existència d'un substrat d'universitats, professionals i tècnics i auxiliars de la indústria de gran nivell, garantiran un creixement ferm i sostingut per al futur de l’agència.

 

 

 
 
    Documents relacionats:
   
   
     
     
 
Web patrocinada per:
Federació d'Associacions de Farmàcies de Catalunya - C/ Casanova, 84-86, Entr. 1ªC - 08011 Barcelona - Tel. 93 323 24 22 - Fax 93 454 61 77 | fefac@fefac.cat