Torna a la pàgina d'inici
 
 
 
  Notícies FEFAC
inici FEFAC - Notícies
     
  Criteris interpretatius per instal·lar pantalles a les farmàcies de Barcelona  
 

Si tens oficina de farmàcia a Barcelona i estàs pensant a instal·lar pantalles, recorda que els aspectes i condicions de l’ús de pantalles en establiments comercials estan regulats per l’article 14 de l’Ordenança dels usos del paisatge urbà de la ciutat de Barcelona. L’objectiu d’aquesta Ordenança és evitar enlluernament, fatiga o molèsties pels sentits o distorsió del paisatge urbà.

D’acord amb les condicions i valors a respectar, s’estableixen criteris generals per a la instal·lació de pantalles en establiments comercials. Cal tenir en compte la ubicació, les dimensions de la pantalla i també les condicions de reproducció d’imatges, tant pel que fa a contingut com pel que fa a l’horari.

 

(EXCLUSIU SOCIS!) Accedeix amb el teu usuari i contrasenya.

 

 
 
  • Empresarials: FEFAC | AFB
  • Categories: General
  • Etiquetes: barcelona | farmàcia | pantalla
  • Data de publicació: 12/06/2018 9:43:13 | Conté documents adjunts
 
 

Ubicació

Les pantalles o sistemes de projecció han de situar-se en els aparadors de la planta baixa (nivell de la vorera), estan prohibides les pantalles o sistemes de projecció en edificis catalogats amb nivell de protecció A o B, ni en els seus respectius entorns de protecció. Tampoc en vies o carrers inferiors a nou metres d’amplada.

Dimensions

Els aparadors on se situïn pantalles o sistemes de reproducció d’imatges han de mantenir la màxima transparència possible per respectar la composició de la façana, escollint la dimensió màxima de la pantalla en funció de l’endarreriment respecte a l’exterior.

Condicions de reproducció d’imatges

Les pantalles o sistemes de projecció i/o emissió d’imatges o continguts no poden emetre so o efectes sonors que puguin ser perceptibles des de la via pública. D’altra banda, la velocitat de reproducció ha de tenir una cadència d’1 imatge cada 8 segons, entre altres aspectes tècnics com que les imatges han de tenir una framerate superior a 10 fps per evitar efectes estroboscòpics, o que s’exigeix una resolució de 1080 línies i una densitat de píxels mínima equivalent a una pantalla de 60’.

Contingut i horari

Les pantalles només poden emetre imatges, missatges, creativitats o continguts de productes relacionats amb l’activitat de l’establiment comercial on es trobin instal·lades durant l’horari d’activitat comercial.

 
 
   
   
     
     
 
Web patrocinada per:
Federació d'Associacions de Farmàcies de Catalunya - C/ Casanova, 84-86, Entr. 1ªC - 08011 Barcelona - Tel. 93 323 24 22 - Fax 93 454 61 77 | fefac@fefac.cat