Torna a la pàgina d'inici
 
 
 
  Notícies FEFAC
inici FEFAC - Notícies
     
  Nous gerents territorials del CatSalut a Camp de Tarragona, Terres de l'Ebre i Catalunya Central  
 

El Servei Català de la Salut (CatSalut) està configurant el nou equip directiu territorial amb el relleu a les gerències a tres regions sanitàries: Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i Catalunya Central. D’aquesta manera, es vol continuar avançant en el reforç de l’acció territorial del CatSalut, que garanteixi l’efectivitat en la implementació de les polítiques de salut, atenent a la diversitat i les necessitats dels diferents territoris.

Si no has rebut aquesta notícia per e-mail recorda que has de donar el teu consentiment. Utilitza el següent botó Dona el teu consentiment  per fer-ho ara.

 
 
  • Empresarials: FEFAC | AFB | AFET | AFELL | AGFE
  • Categories: General | Política sanitària
  • Etiquetes:
  • Data de publicació: 13/09/2018 12:28:00
 
 

Ramon Descarrega és el nou gerent de la Regió Sanitària Camp de Tarragona. Descarrega és Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona; és especialista en medicina familiar i comunitària. Ha estat metge de capçalera a Reus, a Mont-roig del Camp i a Vilaverd. També ha estat director d’equip d’atenció primària al Reus 3 i gerent d’Atenció Primària Alt Camp SLP, EBA Alcover. Descarrega també és professor associat de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i ha col·laborat amb l’Institut d’Estudis de la Salut.

D’altra banda, la regió sanitària de Terres de l’Ebre també té nova gerent des del passat 17 de juliol. Es tracta de M. del Mar Lleixà, infermera i psicòloga, que ha realitzat diferents postgraus i màsters de l’àmbit de la salut. Alhora, Lleixà és professora associada al Departament d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili (URV). Fins ara era directora territorial d'Infermeria de l'Institut Català de la Salut a les Terres de l'Ebre.

Pel que fa a la Regió Sanitària de Catalunya Central, la nova gerent és Núria Puig i Roses, nomenada el passat 1 de juliol. Puig és Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i Diplomada en gestió hospitalària per ESADE, entre altra formació acadèmica. La seva trajectòria professional en el CatSalut va començar al 1995. D'ençà fins a l'actualitat ha estat directora de diferents sectors sanitaris.

 
 
   
   
     
     
 
Web patrocinada per:
Federació d'Associacions de Farmàcies de Catalunya - C/ Casanova, 84-86, Entr. 1ªC - 08011 Barcelona - Tel. 93 323 24 22 - Fax 93 454 61 77 | fefac@fefac.cat