Torna a la pàgina d'inici
 
 
 
  Valors FEFAC
inici FEFAC - Valors

Els valors de FEFAC

La Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya basa la seva raó de ser en quatre valors fonamentals.

REPRESENTATIVITAT

FEFAC és l’única entitat que representa només els titulars d’oficina de farmàcia de Catalunya. La totalitat dels membres de la seva Junta directiva som titulars d’oficina de farmàcia, de tal manera que som molt conscients de la problemàtica del sector perquè la vivim en primera persona i hi tenim un interès personal comú en la defensa del sector. Per tant, la federació empresarial és la veu dels titulars d’oficina de farmàcia davant les autoritats administratives i col•legials en totes aquelles qüestions que afecten el nostre col•lectiu. FEFAC és l’únic interlocutor en la negociació del conveni col•lectiu d’oficines de farmàcia.

PROXIMITAT

L’atenció que ofereix FEFAC als seus associats és propera, accessible i personalitzada. L’empresarial recull la veu de l’associat, a través de les consultes, dubtes, inquietuds i queixes que aquests hi realitzen diàriament a través del telèfon, correu electrònic o web, i les portes de FEFAC hi estan obertes des de les 9h fins a les 20h, de dilluns a divendres. Perquè donar-hi resposta a les demandes dels nostres socis i ajudar-vos és una de les raons de ser de FEFAC.

LLIBERTAT

FEFAC es caracteritza per la seva independència i no està lligada a cap institució, el que li atorga més llibertat d’actuació per realitzar accions de defensa del sector i més marge de maniobra per traslladar la seva opinió a la societat, les Administracions públiques, formacions polítiques o entitats afins. L’adhesió dels socis és voluntària, el que ens obliga a que existeixi un fort compromís d’implicació amb ells, que lliurament han decidit pertànyer a l’empresarial.

UTILITAT

FEFAC ofereix als seus associats eines per a la millora de la gestió de la seva farmàcia. Com a empresarial autonòmica i també a través de cadascuna de les quatre empresarials que la formen, disposa de serveis d’assessorament fiscal i laboral, borsa de treball, estudis de mercat i formació, entre d’altres. A través dels acords existents entre l’empresarial i proveïdors de serveis a les oficines de farmàcia (de recursos humans, llei de protecció de dades, destrucció de material, prevenció de riscos laborals o disseny, entre d’altres) els socis poden gaudir de avantatges i ofertes especials. Aquests convenis els renovem i actualitzem en funció de les noves necessites.

     
     
 
Web patrocinada per:
Federaciķ d'Associacions de Farmācies de Catalunya - C/ Casanova, 84-86, Entr. 1ĒC - 08011 Barcelona - Tel. 93 323 24 22 - Fax 93 454 61 77 | fefac@fefac.cat