La FEFAC ha signat un acord de col·laboració amb l’Escola Montserrat de Rubí

Busques personal en modalitat FP Dual? A la FEFAC ja tenim currículums d’FP Dual de farmàcia i parafarmàcia per la zona del Vallès Occidental, gràcies al conveni signat entre l’empresarial i l’EScola Montserrat de Rubí.

Si ets una farmàcia sòcia de la zona del Vallès Occidental i requereixes personal, truca al 93 323 24 22 o envía un e-mail a fefac@fefac.cat

FEFAC treballa per ampliar el nombre de col·laboracions amb els centres formatius i, així, oferir candidats de totes les especialitats i de qualsevol punt del territori. Us anirem informant.

Més informació sobre la Formació Dual

FEFAC treballa amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i amb escoles de Formació Professional amb l’objectiu de fomentar la Formació Dual a les farmàcies, per tal de respondre a la necessitat d’aquestes de cobrir places d’aprenents de diferents perfils.

Avantatges de la formació dual

La Formació Dual permet a l’oficina de farmàcia disposar de professionals qualificats, adaptats a les seves necessitat. A més, els aprenents adquireixen els coneixements sobre els equipaments, processos i valors de la pròpia farmàcia.

Com funciona?

Mitjançant un conveni entre el centre i la farmàcia, s’acorda la distribució de la formació. Així, l’estada es divideix en dues fases.

Fases de l’estada de l’alumne

Primer, l’alumne realitza unes pràctiques no remunerades de 100 hores, així s’adapta al funcionament de la farmàcia. Després, en finalitzar aquest període, s’inicia l’estada remunerada, en modalitat de contracte o de beca, atenent als criteris d’accés prèviament acordats entre l’empresa i el centre.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank