Promou l’educació sanitària a la teva farmàcia amb els Dies Mundials. Aquests serveixen per concienciar a la població dels problemes de salut que ens afecten.

5 de juny. Dia Mundial del Medi Ambient

La contaminació de l’aire causa 10.000 morts cada any a Espanya, moltes de més que les 1.700 per accidents de tràfic. Aquest 2019 aquest dia es dedica a la contaminació de l’aire. A més, entre les causes de mort, el tabac és la tercera causa de mort en el món, la contaminació és la quarta, amb 7 milions en tot el món, segons l’Organització Mundial de la Salut.

6 de juny. Dia Mundial del Pacient Trasplantat

El 6 de juny se celebra el Dia Mundial dels Pacients Trasplantats, una data promoguda per l’Organització Mundial de la Salut i l’Organització Nacional de Trasplantaments (ONT). Així, l’objectiu d’aquest dia és fomentar una cultura de donació d’òrgans i donar una oportunitat de vida a pacients en espera d’una oportunitat de continuar vivint. Molts d’aquests pacients són crònics o terminals, i les donacions i els trasplantaments són la seva última alternativa de vida.

8 de juny. Dia Mundial dels oceans

L’Assemblea General de l’ONU ho va proclamar en 2009. Així, el seu objectiu és reconèixer la importància dels oceans en la salut del planeta. Perquè els oceans cobreixen aproximadament un terç de la superfície del planeta, i són l’autèntic pulmó del planeta Terra. A més, generen la major part de l’oxigen que respirem, absorbeixen gran quantitat d’emissions de carboni, regulen el clima i ofereixen nutrients. I estan sotmesos a una pressió humana insostenible: sobreexplotació pesquera, pol·lució marina, destrucció de l’hàbitat, espècies invasives, el canvi climàtic, acidificació dels mars.

13 de juny. Dia Europeu de la Prevenció del Càncer de Pell

L’objectiu del Dia Europeu de la Prevenció del Càncer de Pell és sensibilitzar la població sobre la importància de la prevenció i el diagnòstic precoç d’aquesta malaltia. Més del 80% dels casos es podrien prevenir si s’evitessin l’exposició intensa al sol i les cremades solars, especialment durant la infància i l’adolescència.

Font d’Informació: Canal Salut de la Generalitat de Catalunya / diainternacionalde.com / Sociedad Española de Neumología y Cirugía Torácica (SEPAR)

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank