Promou l’educació sanitària a la teva farmàcia amb els Dies Mundials. Aquests serveixen per concienciar a la població dels problemes de salut que ens afecten.

5 de maig. Dia Mundial d’Higiene de Mans

Impulsat per l’OMS des de l’any 2009, consciencia en la prevenció d’infeccions relacionades amb l’assistència sanitària, mitjançant la higiene de les mans.

10 de maig. Dial Mundial del Lupus

Cinc milions de persones en el món, en la seva gran majoria dones, pateixen lupus, una malaltia autoinmune crònica. El sistema immunitari està dissenyat per a combatre les substàncies alienes o estranyes al cos. Així, en les persones amb lupus, el sistema immunitari ataca l’organisme i pot danyar òrgans sans (cor, pulmons, ronyons, pell o cervell). El lupus eritematós sistèmic (ELS) és el tipus de lupus més comú. Per tant, el que la majoria de les persones identifica com a “lupus”.

Més informació a Frena el sol, frena el lupus

12 de maig. Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica

Els objectius són donar a conèixer l’existència d’aquestes malalties, incidir en la necessitat d’investigar els factors de predisposició i de desencadenament, i destacar la importància de fer-ne la detecció precoç. Així, commemora el naixement de la infermera Florence Nightingale, que va patir una malaltia així als 40 anys i va passar la resta de la seva vida al llit.

31 de maig. Dia Mundial sense Tabac

El Dia Mundial Sense Tabac, promogut per l’OMS des de 1988, aconsegueix centrar l’atenció general sobre el principal problema que representa el consum de tabac per a la salut pública. Així, propicia actuacions concretes per a la prevenció i el control del tabaquisme. Finalment, pretén informar sobre els perills del consum de tabac, perquè és la principal causa prevenible de defunció al món. 

Font d’Informació: Canal Salut de la Generalitat de Catalunya.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank