La FEFAC segueix aquest segon trimestre de 2023 el seu tour pel territori català. A finals de 2022, l’empresarial va reunir-se amb farmacèutics titulars d’Olot, Manresa, Vic, Roses, Badalona, Girona, Tarragona i Tortosa. Aquest 2023 ja s’ha realitzat també una reunió a Sant Feliu de Guíxols, Terrassa, Reus, Martorell, Figueres, Lleida, Sant Feliu de Llobregat, Granollers, El Vendrell, Hospitalet de Llobregat i Barcelona (La Sagrera), Girona, Tarragona i Barcelona.

En les reunions participa el farmacèutic i president de la FEFAC, Antoni Torres, fent un repàs pel passat recent, present i futur de la farmàcia. També participen membres de la Junta Directiva de cada província.

Antoni Torres detalla en aquestes reunions les decisions i accions que demostren, per una banda, la importància i necessitat de la FEFAC per defensar els interessos de les farmàcies en el seu vessant d’empresa que tributa impostos, paga nòmines i ha d’obtenir resultats econòmics positius suficients per mantenir les inversions i la qualitat del servei. D’altra banda, accions i gestions de l’empresarial que han contribuït a canviar el sector i que demostren la força de la FEFAC. També relata els resultats estratègics de la xarxa de farmàcies assolits durant la Covid-19 i la situació actual enfront de la nova realitat multicanal.

Si ets farmacèutic (soci o no soci) i estàs interessat a assistir a alguna de les sessions només cal que enviïs un correu electrònic per reservar la teva plaça a fefac@fefac.cat (indica nom i cognoms, número d’oficina de farmàcia i telèfon de contacte). Si tens dubtes, truca al 93 323 24 22.


Calendari de reunions (pròximament!)

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Creadors del projecte
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank