La realització d’una correcta entrevista personal a l’hora de seleccionar un nou treballador és clau per escollir un candidat que s’adapti a les necessitats de l’oficina de farmàcia. Correo Farmacéutico ha entrevistat experts sobre com abordar aquestes reunions (s’adjunta l’article).

Les preguntes han de ser diferents segons es busqui un perfil junior o sènior. En el primer cas, és important saber què poden aportar a la farmàcia encara que no tinguin experiència, i la seva actitud i entusiasme són fonamentals.

En cas de perfils amb més experiència, cal fer preguntes molt més concretes i conèixer les funcions que han desenvolupat, i també és útil preguntar quines coses trobava a faltar en feines anteriors i quines li agradaven més o on es troba més còmode. També és aconsellable preguntar sobre situacions complicades per saber com les ha resolt.

Entre els consells que s’ofereixen a l’article, també es troba fer una preselecció telefònica i que hi hagi dos entrevistadors, per tal que la valoració sigui més complerta. Una altra recomanació és deixar parlar l’entrevistat i elaborar un guió sobre els temes a tractar.

En cas que sigui una possible nova incorporació, cal explicar-li amb detall l’horari, tasques i salari, per evitar falses expectatives o malentesos posteriors.

Servei de Borsa de Treball

FEFAC disposa d’un servei de Borsa de Treball per als seus associats, a través del qual facilita a les oficines de farmàcia la recerca del personal. Si necessiteu candidats, us podeu posar en contacte amb nosaltres, a través del telèfon 93 323 24 22 o via email fefac@fefac.cat).

A més, a través de l’acord amb InfoJobs, es pot fer servir aquesta plataforma per trobar candidats amb tarifes especials. Més informació: Acord FEFAC-Infojobs

 

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank