Fefac ha incorporat SecurCaixa Adeslas a la seva cartera d’empreses proveïdores de productes a oficines de farmàcia. Així, l’objectiu és procurar als socis condicions avantatjoses i descomptes en la contractació de serveis per a la millora de la gestió de la farmàcia.

Assegurança ciberriscos, la solució contra els ciberatacs

Amb la digitalització de les dades, tota empresa pot patir una fuga, inclús fent servir els millors serveis informàtics.

Actualment, les pèrdues econòmiques en cas d’atac cibernètic són d’aproximadament 50.000 euros. A més, els hackers han començat a interessar-se per les petites i mitjanes empreses.

La majoria de negocis disposen d’internet i pàgina web i l’e-mail és la principal eina de treball. A més, les dades dels clients són electròniques i la informació la tenim al PC o al núvol.

Per què contractar SegurCaixa Ciberriscos

Disposa d’una cobertura completa en cas de gestió negligent de LOPD, atenent les reclamacions de tercers derivades d’una mala gestió de les dades personals, fent-se càrrec de les possibles multes i sancions.

En cas de fuga, amb la cobertura de notificació per violacions de seguretat i vulneració de protecció de dades es fa càrrec de les despeses derivades de notificar a tots els afectats aquesta fuga.

Finalment, ofereix una cobertura informàtica forense, amb la que realitza un diagnòstic dels danys ocasionats. Així mateix, ofereix el reemborsament de despeses de recuperació de dades amb un límit de 3.000 euros.

Més informació

Pots consultar la informació completa de la cobertura en el següent enllaç: SegurCaixa Ciberriesgos

Amb la incorporació d’aquest proveïdor, Fefac ofereix als socis una assegurança ciberriscos amb condicions especials. Per tant, si estàs interessat en l’assegurança ciberriscos de SegurCaixa Adeslas, posa’t en contacte amb Fefac: 93 323 24 22 o (fefac@fefac.cat).

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank