1. Inici
  2.  | 
  3. Serveis
  4.  | Observatori de preus

Observatori de preus

Els socis de l’Associació de Farmàcies de Barcelona (AFB) disposeu del servei ‘Observatori de Preus’, que posa a la vostra disposició diferents bases de dades que us permeten conèixer i comparar els preus de productes de parafarmàcia a diferents punts de venda que no són oficines de farmàcia, i que us resultarà útil en la vostra política de preus.

A través de l’enllaç “Estudis de mercat” podeu consultar els preus, actualitzats mensualment dels productes en diferents establiments.

Podeu descarregar-vos el llistat en Excel per famílies de productes, així com pel seu preu mig així com un llistat que inclou les pujades i baixades de preu.

Aquest servei també permet fer recerques per tipus de productes: llets infantils, parafarmàcia, higiene bucal, productes corporals, protecció i higiene femenina, farinetes, alimentació infantil, cosmètica facial, productes capil·lars, puericultura, productes solars i aliments dietètics.

Així mateix, teniu la possibilitat de proposar productes dels quals us agradaria conèixer el preu. Igualment, arran de la petició de diversos associats, podeu sol·licitar que l’empresa que realitza aquests estudis de mercat (Mercadinamica) els preus d’un determinat establiment comercial. Ens ho podeu demanar a través de l’e-mail fefac@fefac.cat. Intentarem que, en la  mesura del possible, Mercadinamica atengui les vostres propostes.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank