Jornades formatives del Conveni Col·lectiu Interprovincial (Girona, Lleida i Tarragona)

La Fundació de Farmàcies de Catalunya organitza un cicle de jornades formatives sobre el conveni col·lectiu Interprovincial, dirigides a titulars d’oficines de farmàcia de les províncies de Girona, Lleida i Tarragona.

Benvinguts a la Fundació de Farmàcies de Catalunya FEFAC

La Fundació  és una entitat de caràcter privat i sense ànim de lucre, que té el patrimoni, els rendiments i els recursos obtinguts afectats de forma permanent a la realització de les finalitats d’interès general previstes en els següents objectius.  La fundació es denomina Fundació de Farmàcies de Catalunya.

Els nostres Objetius

Promoure actuacions, programes  i accions en matèria de protecció de la salut pública, especialment en l’àmbit de la farmàcia, farmaco-vigilància, dermoprotecció i la cosmètica. 

La protecció de la salut pública mitjançant la promoció i la divulgació d’un ús racional i saludable dels medicaments i dels productes sanitaris, així com dels dermoprotectors, cosmètics i d’aquells altres productes destinats a ser aplicats sobre el cos humà i que puguin tenir un potencial impacte en la salut de les persones.

La promoció i execució de programes d’investigació en matèria farmacològica, farmacèutica, cosmètica, i en general, en qualsevol dels àmbits de protecció de la salut de les persones.

La promoció de la cooperació científica i en matèria d’investigació i desenvolupament entre el col·lectiu de farmacèutics i la resta de professions sanitàries.

La promoció i la protecció de les oficines de farmàcia en la seva condició d’establiments sanitaris i com a canal de dispensació de medicaments, productes sanitaris i productes parafarmacèutics.

Projecte Creat i desenvolupat per la fundació

Notícies i última hora

Entitats amb les quals col·laborem

Donacions

Pots col·laborar fent una transferència:

ES41 2100 5000 5102 0030 5122

Com a empresa les donacions tenen un benefici fiscal del 35% i com a particular una desgravació del 80% els primers 150€

Si vols sol·licitar el certificat de donacions, envia’ns un e-mail a fefac@fefac.cat amb el nom, DNI/NIF, adreça postal, correu electrònic i l’import donat. T’ho farem arribar tan aviat com sigui possible.

Moltes gràcies per la teva col·laboració!

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Amb la col·laboració de
CaixaBank