Frena el sol, Frena el lupus

La iniciativa va començar com una prova pilot en 2015 amb diverses farmàcies catalanes i amb un acord inicial entre FEFAC i Alliance Healthcare, al qual després es va sumar Fedefarma a Catalunya, i gràcies a la col·laboració amb l’Associació Catalana de Lupus Eritematós (ACLEG). Un any més tard, va començar a estendre’s a Espanya, amb l’ajuda dels col·legis de farmacèutics, distribuïdores i associacions de persones amb lupus de cada zona.

Benvinguts a la Fundació de Farmàcies de Catalunya FEFAC

La Fundació  és una entitat de caràcter privat i sense ànim de lucre, que té el patrimoni, els rendiments i els recursos obtinguts afectats de forma permanent a la realització de les finalitats d’interès general previstes en els següents objectius.  La fundació es denomina Fundació de Farmàcies de Catalunya.

Els nostres Objetius

Promoure actuacions, programes  i accions en matèria de protecció de la salut pública, especialment en l’àmbit de la farmàcia, farmaco-vigilància, dermoprotecció i la cosmètica. 

La protecció de la salut pública mitjançant la promoció i la divulgació d’un ús racional i saludable dels medicaments i dels productes sanitaris, així com dels dermoprotectors, cosmètics i d’aquells altres productes destinats a ser aplicats sobre el cos humà i que puguin tenir un potencial impacte en la salut de les persones.

La promoció i execució de programes d’investigació en matèria farmacològica, farmacèutica, cosmètica, i en general, en qualsevol dels àmbits de protecció de la salut de les persones.

La promoció de la cooperació científica i en matèria d’investigació i desenvolupament entre el col·lectiu de farmacèutics i la resta de professions sanitàries.

La promoció i la protecció de les oficines de farmàcia en la seva condició d’establiments sanitaris i com a canal de dispensació de medicaments, productes sanitaris i productes parafarmacèutics.

Projecte Creat i desenvolupat per la fundació

Notícies i última hora

‘Frena el sol, frena el lupus’, la campanya al servei de les persones amb lupus

‘Frena el sol, frena el lupus’, la campanya al servei de les persones amb lupus

La campanya ‘frena el sol, frena el lupus’ impulsada per la Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC), a través de la Fundació de Farmàcies de Catalunya, permet a les persones amb lupus accedir a fotoprotectors amb un factor solar molt alt a preu reduït, gràcies a ISDIN. L’aplicació de cremes solars és vital per a evitar l’agreujament del lupus i l’aparició de brots.

read more

Entitats amb les quals col·laborem

Donacions

Pots col·laborar fent una transferència:

ES41 2100 5000 5102 0030 5122

Com a empresa les donacions tenen un benefici fiscal del 35% i com a particular una desgravació del 80% els primers 150€

Si vols sol·licitar el certificat de donacions, envia’ns un e-mail a fefac@fefac.cat amb el nom, DNI/NIF, adreça postal, correu electrònic i l’import donat. T’ho farem arribar tan aviat com sigui possible.

Moltes gràcies per la teva col·laboració!

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Amb la col·laboració de
CaixaBank