Curs de Gestió Farmacèutica amb Certificació de Competències

FEFAC i PIMEC ofereixen un nou programa formatiu dirigit a farmacèutics i estudiants per certificar les competències professionals adquirides.

Treballem per millorar la seguretat de les farmàcies

Des de la FEFAC hem posat en marxa una sèrie de línies de col·laboració amb el Cos de Mossos d’Esquadra per millorar la seguretat de les farmàcies.

Sospites d'un cas de covid-19 a la farmàcia?

La FEFAC ha elaborat un Protocol d’actuació  per a les farmàcies amb casos de sospita de covid-19 entre el seu equip.

Fefac se suma al Manifest Ciutadà de change.org en favor de les farmàcies

La Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC) vol donar el seu suport al Manifest Ciutadà en favor de les farmàcies de Catalunya publicat a change.org, una iniciativa sorgida de la ciutadania que reconeix el servei que han prestat i continuen prestant les més de 3.200 farmàcies de Catalunya i els professionals farmacèutics que hi treballen.

Ja saps què pot fer la FEFAC per tu?

A la FEFAC, al marge de treballar en accions per una farmàcia sòlida i de futur, integrada al sistema sanitari i que ofereixi serveis útils a la societat, desenvolupem una activitat de suport al titular en la gestió de la seva farmàcia.

Decàleg de la FEFAC per a una millor contribució de l'oficina de farmàcia a la salut de la ciutadania

La FEFAC ha presentat al Departament de salut un decàleg amb mesures que facilitin la col·laboració des de l’àmbit de la farmàcia comunitària.

Pharmacy Price Analytics d'IQVIA

FEFAC ha signat un acord de col·laboració amb IQVIA per facilitar als socis l’accés a la plataforma Pharmacy Price Analytics a preus especials. Optimitza els preus de la teva farmàcia de forma fàcil i àgil

ESPAI COVID-19

En aquesta secció trobaràs totes les informacions i link d’interès publicats per la FEFAC relacionats amb el coronavirus.

Cartell per informar sobre l'ús obligatori de la mascareta

Des de l’empresarial, hem elaborat un cartell que pots descarregar i posar a la teva farmàcia per informar a la població de l’obligatorietat de l’ús de mascareta.

Com puc organitzar i gestionar la farmàcia amb la Covid-19?

Document de BONES PRÀCTIQUES ORGANITZATIVES per a l’oficina de farmàcia elaborat per la FEFAC.

Tens problemes econòmics ocasionats per la crisi de la Covid-19?

Consulta el PLA DE CONTINGÈNCIA econòmica que la FEFAC ha posat a disposició de tots els farmacèutics

Juntos para daros la mejor información!

Diario Médico y Correo Farmacéutico se han unido para convertirse en la mayor comunidad de profesionales sanitarios de habla hispana

Manual d'accés a les notícies privades

No totes les notícies publicades a la web de l’empresarial són obertes, els materials de caràcter tècnic, sanitari, professional o empresarial publicats són d’ús exclusiu per als socis. En aquest manual recordem als associats com accedir a les notícies privades i com recuperar la contrasenya.

Prefixes telefònics propis per trucar a la FEFAC des de cada província

Des de l’1 de gener de 2020 i amb l’objectiu d’oferir el millor servei, cada província disposa d’un prefix telefònic per trucar a la Fefac.

'Frena el sol, frena el lupus'

‘Frena el sol, frena el lupus’ és una iniciativa impulsada per FEFAC, en col·laboració amb l’Associació Catalana del Lupus (ACLEG), Ferrer, Alliance Healthcare i Fedefarma, que té com a objectiu facilitar a aquests pacients l’accés, a preu reduït, a fotoprotectors de qualitat a través de les oficines de farmàcia. T’hi sumes?

'La farmàcia, el cor del barri'

La mort sobtada pot afectar tothom, independetment de l’edat i la condició. Gràcies al projecte ‘La farmàcia, el cor del barri’, qualsevol persona pot salvar la vida d’una altra utilitzant un desfibril·lador automàtic

Benvinguts a FEFAC, l’empresarial de farmàcies

Fefac és l’entitat que representa els  interessos dels titulars d’oficina de farmàcia de Catalunya.

Fes-te soci i gaudeix dels nostres serveis: assessoria immediata, borsa de treball, formació, subvencions, conveni col·lectiu, descomptes proveïdors, newsletter diària amb les últimes notícies i molt més!

Fundeficsa reconeix la tasca realitzada per les farmàcies durant la pandèmia provocada per la Covid-19

Ricardo Aparicio, director del programa de ràdio 'Salud y calidad de vida' entrevista al president de la FEFAC Fundeficsa (Fundación de Formación e Investigación en Ciencias de la Salud) és una entitat...

Article a Via Empresa “Farmàcies digitals, prescriptors de salut”

Via Empresa, diari econòmic líder en català, va publicar, el 31 de març, l'article "Farmàcies digitals, prescriptors de salut". En ell, explica que la digitalització no és només una eina tecnològica sinó un...

El documental ‘Un any per canviar-ho tot’ vol conscienciar sobre la gran tasca que realitzen les farmàcies

Ja és del tot impossible explicar 2020 sense fer servir les paraules "coronavirus", "covid", "pandèmia". Un any per canviar-ho tot. A Catalunya, com a la resta de l'estat, confinaments, restriccions i una...

Veïns de Badia del Vallès donen les gràcies a les farmàcies per la seva tasca durant la Covid-19

Veïns de Badia del Vallès, a Barcelona, donen les gràcies en aquest vídeo a les farmàcies per la tasca que han realitzat i realitzen en el context actual de pandèmia. Aquests mateixos veïns animen als...

NOTÍCIES I ÚLTIMA HORA

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank