Fes-te soci! Aprofita la promoció FEFAC 30 anys fins al 31 de desembre

Tots els titulars de farmàcia que es facin socis de l’empresarial abans del 31 de desembre de 2020 es beneficiaran de l’alta i la quota del primer semestre de manera totalment gratuïta. Truca’ns i t’informarem!

Decàleg de la FEFAC per a una millor contribució de l'oficina de farmàcia a la salut de la ciutadania

La FEFAC ha presentat al Departament de salut un decàleg amb mesures que facilitin la col·laboració des de l’àmbit de la farmàcia comunitària.

A partir del dia 30 ja no es podran comercialitzar mascaretes KN95

De forma temporal s’havien autoritzat com a equivalents en seguretat, les mascaretes autofiltrants certificades sota altres estàndards. En el cas concret de les mascaretes FPP2 serien les classificades segons diferents estàndards internacionals com N95, R95, P95, KN95, P2, Korea 1st Class i DS. Aquesta autorització temporal finalitza el 30 de setembre.

Encara no coneixes la plataforma de formació online de FEFAC?

La FEFAC ha llançat aquest 2020 una plataforma de formació online per a socis. T’animem a provar-la realitzant gratis la formació “Gestión del estrés”. Accedeix a la plataforma i inscriu-te gratis al curs amb el codi CURSESTRES2020.

ESPAI COVID-19

En aquesta secció trobaràs totes les informacions i link d’interès publicats per la FEFAC relacionats amb el coronavirus.

Sospites d'un cas de covid-19 a la farmàcia?

La FEFAC ha elaborat un Protocol d’actuació revisat pel Departament de Salud per a les farmàcies amb casos de sospita de covid-19 entre el seu equip

Juntos para daros la mejor información!

Diario Médico y Correo Farmacéutico se han unido para convertirse en la mayor comunidad de profesionales sanitarios de habla hispana

Com puc organitzar i gestionar la farmàcia amb la Covid-19?

Document de BONES PRÀCTIQUES ORGANITZATIVES per a l’oficina de farmàcia elaborat per la FEFAC.

Tens problemes econòmics ocasionats per la crisi de la Covid-19?

Consulta el PLA DE CONTINGÈNCIA econòmica que la FEFAC ha posat a disposició de tots els farmacèutics

Prefixes telefònics propis per trucar a la FEFAC des de cada província

Des de l’1 de gener de 2020 i amb l’objectiu d’oferir el millor servei, cada província disposa d’un prefix telefònic per trucar a la Fefac.

 

30 aniversari de la FEFAC

A la Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC) celebrem aquest 2020 el 30 aniversari de la nostra entitat. 

 

'Frena el sol, frena el lupus'

‘Frena el sol, frena el lupus’ és una iniciativa impulsada per FEFAC, en col·laboració amb l’Associació Catalana del Lupus (ACLEG), Ferrer, Alliance Healthcare i Fedefarma, que té com a objectiu facilitar a aquests pacients l’accés, a preu reduït, a fotoprotectors de qualitat a través de les oficines de farmàcia. T’hi sumes?

'La farmàcia, el cor del barri'

La mort sobtada pot afectar tothom, independetment de l’edat i la condició. Gràcies al projecte ‘La farmàcia, el cor del barri’, qualsevol persona pot salvar la vida d’una altra utilitzant un desfibril·lador automàtic.

Benvinguts a FEFAC, l’empresarial de farmàcies

Fefac és l’entitat que representa els  interessos dels titulars d’oficina de farmàcia de Catalunya.

Fes-te soci i gaudeix dels nostres serveis: assessoria immediata, borsa de treball, formació, subvencions, conveni col·lectiu, descomptes proveïdors, newsletter diària amb les últimes notícies i molt més!

Entrevista a Antonio Miralles, farmacèutic fundador de la FEFAC l’any 1990

"La farmàcia de quan era jove a la farmàcia actual ha canviat molt, sobretot pel que fa a la tecnologia, que comporta més facilitat per resoldre problemes darrere del taulell" Antonio Miralles va ser el...

“L’us de mascaretes i gel amb garanties” Article d’A. Torres publicat a l’ara.cat

21/09/2020. Tant a Catalunya com a Espanya continuen incrementant-se el nombre d’infectats per coronavirus, ja sigui per irresponsabilitat o per desconeixement en no respectar les mesures bàsiques: posar-se...

Entrevista al president de FEFAC a IM Farmacias

¿Qué cambios en la farmacia deberían darse tras esta crisis sanitaria del Covid-19, cuando hayamos vuelto a la normalidad? Antoni Torres, presidente de la Federación de Asociaciones de Farmacias de...

Tribuna en Correo Farmacéutico, sobre farmacias y Covid-19

La red de farmacias española ha tenido un protagonismo fundamental durante la emergencia sanitaria provocada por la Covid-19, principalmente en tres ámbitos: estratégico para el sistema sanitario, social y...

NOTÍCIES I ÚLTIMA HORA

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank