La Fundació IMO i el Día Mundial del Glaucoma

A la Fundació IMO promouen des de fa anys la prevenció del glaucoma, amb sessions informatives i material divulgatiu sobre la malaltia. També donen veu a pacients perquè expliquin el diagnòstic i evolució de la patologia i com afecta la seva visió i el seu dia a dia.

Aquest any la Fundació IMO, que compta amb la col·laboració de FEFAC, proposa un repte: que experimentis en primera persona com es veu i es viu amb glaucoma. Una proposta de realitat virtual que permet fer una breu, però intensa i reveladora inmersió, en els problemes de visió que pot comportar aquesta malalatia.

Per evitar que aquesta realitat virtual es converteixi en un problema real, la prevenció és clau, i per això es realitzen revisions gratuïtes de diagnòstic precoç.

Com a punt final, Fundació IMO acollirà el programa “islàndia”, un espai magazine conduït pel periodista Albert Om, que, mitjançant entrevistes i cròniques en directe des de la Fundació IMO, centrarà el seu interès en el glaucoma i en la visió.

UN VIATGE AL GLAUCOMA. 12 de març, de 10 a 20 hores

Experimenta en primera persona una aproximació a com es pot arribar a veure i viure amb glaucoma, a través d’una activitat de realitat virtual, dissenyada especialment per Fundació IMO. Podràs moure’t en diferents escenaris, els elements dels quals s’aniran desdibuixant mica en mica, com passa en els casos de glaucoma no diagnosticat ni tractat a temps.

UNITAT DE DIAGNÒSTIC PRECOÇ. 12 de març, de 8 a 19.00 hores

Per evitar que aquesta visió simulada pugui arribar a ser quelcom real, és bàsica l’actitud preventiva, amb revisions oftalmològiques periòdiques, especialment entre les persones que pertanyen a algun grup de risc. Per això, un any més, Fundació IMO oferirà revisions gratuïtes de diagnòstic precoç (places limitades). Tel. 93 253 22 10. glaucoma@fundacionimo.org

SINTONITZATS DES DE L’IMO. 12 de març, de 19 a 20.30 hores

El programa de ràdio “Islàndia“, un espai magazine de l’emissora RAC1 i conduït pel periodista Albert Om, emetrà entrevistes i cròniques en directe des de la Fundació IMO, les instalacions del qual acolliran l’equip del programa, així com a les persones que vulguin assistir com a públic.

Descarrega el programa en aquest enllaç.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank