Junta directiva FEFAC

QUI SOM

La Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC), fundada l’any 1990, és l’organització empresarial que representa els farmacèutics propietaris d’oficina de farmàcia de Catalunya. Està formada exclusivament per titulars d’oficina de farmàcia.

FEFAC reuneix les quatre associacions empresarials catalanes: Associació de Farmàcies de Barcelona, AFB; Associació Gironina Farmacèutica Empresarial, AGFE; Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida, AFELL; i Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia de Tarragona, AFET. Els associats representen prop del 60% de farmàcies de tot Catalunya.

FEFAC és una entitat sense ànim de lucre i d’inscripció voluntària que té com a principals objectius la defensa i el desenvolupament de les oficines de farmàcia des de la vessant empresarial, professional, de col·laboració amb les Administracions sanitàries i de servei a la població. Amb aquest objectiu, col·laborem amb els diferents agents del sector (entitats col·legials, indústria farmacèutica, organitzacions empresarials, associacions de pacients, societats científiques, etc.).

Treballem per tal de fer arribar a les institucions i a l’opinió pública l’aportació sanitària, econòmica i de responsabilitat social que realitza el nostre sector a la població i al sistema sanitari, així com les nostres necessitats i reivindicacions.

ELS NOSTRES VALORS

En qualsevol de les nostres accions, preval la defensa d’un sistema sanitari de qualitat, amb l’atenció centrada en el benestar i la salut, oferint serveis i productes orientats a tots els ciutadans i a la promoció de les bones pràctiques.

Treballem per una farmàcia professional, propera a la població i per una atenció i servei que garanteixi l’accés del ciutadà a la seva medicació de forma igualitària. Així mateix, per aportar elements de gestió que millorin la rendibilitat a la farmàcia.

La federació empresarial, conscient que el col·lectiu es troba en un moment decisiu, vol ser facilitadora del canvi i de les adaptacions que han de possibilitar un futur estable i sostenible i una atenció sanitària òptima.

El fet d’estar formada exclusivament per farmacèutics amb oficina de farmàcia fa que siguem l’única organització que ens representa com a tals, i aquest fet ens diferencia de la resta d’organitzacions que engloben els professionals de la farmàcia de manera més àmplia i amb interessos legítims però no sempre coincidents amb els nostres.

Treballem per potenciar el vessant social i solidari de la farmàcia, ja que entenem que ens mostra com el que realment som, un col·lectiu compromès, i alhora ens serveix com a salvaguarda de la nostra professió.

QUÈ DIU LA PREMSA DE NOSALTRES?

Què diu la premsa de nosaltres? fes clic aquí

JUNTA DIRECTIVA FEFAC

JUNTA DIRECTIVA AFB

JUNTA DIRECTIVA AGFE

JUNTA DIRECTIVA AFET

JUNTA DIRECTIVA AFELL

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Creadors del projecte
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank