Omple aquest formulari i et trucarem:

VULL FER-ME SOCI DE

2 + 1 =

En compliment al Reglament General de Protecció de Dades 2016/679 relatiu a la protecció de dades de caràcter personal, FEFAC informa als seus associats i al públic en general que:

  • Les dades personals introduïdes al formulari de sol·licitud d’informació de la pàgina web www.fefac.cat formaran part de la base de dades propietat de FEFAC, que té com a finalitat (i) atendre les consultes i sol·licituds d’informació realitzades pels usuaris de la pàgina web (ii) informar, fins i tot per via electrònica, sobre els serveis o activitat que FEFAC ofereix a les farmàcies. L’interessat autoritza de forma expressa el tractament de les seves dades personals amb aquestes finalitats.
  • Les dades de caràcter personal facilitades seran d’ús exclusiu per part de FEFAC i no es preveuen que siguin comunicades a tercers.
  • Si una persona vol exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició respecte al tractament de les seves dades personals, ha d’enviar una carta a FEFAC, Casanova, 84-86, entl. 1C, 08011 Barcelona, o remetre un correu electrònic a l’adreça electrònica següent: fefac@fefac.cat

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de la FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Creadors del projecte
Frena el sol, frena el lupus
Amb la col·laboració de
CaixaBank