La consultora en gestió estratègica del canal farmacèutic, Mediformplus, organitza la primera Masterclass de dermofarmàcia dirigida a les oficines de farmàcia. L’objectiu és oferir als professionals farmacèutics les claus per desenvolupar la dermofarmàcia d’una forma eficient i eficaç per al negoci.

La jornada es celebrarà a Barcelona, el pròxim 11 de desembre, i a Madrid, el 13 de desembre, i comptarà amb tres ponents de referència en el sector com són Gema Herrerías, Olga Orantes i Graciela Sánchez, que tractaran els temes següents:

  • “Abordatge de les alteracions de la pigmentació”. Gema Herrerías explicarà les característiques diferencials de l’acne, la rosàcia, la dermatitis seborreica i la psoriasi.
  • “Abordatge dermatològic del pacient oncològic”. Olga Orantes centrarà la seva intervenció en què passa amb la pell abans, durant i després del tractament oncològic, els requisits dels productes que cal aplicar en la pell oncològica i el paper del farmacèutic com a assessor de bellesa: maquillatge y estètica oncològica.
  • “Gestió eficient de la dermofarmàcia”. Graciela Sánchez donarà les claus sobre el mètode GUN en dermofarmàcia, treballant els quatre pètals de la gestió eficaç: producte, superfície de vendes, equip i consumidor. També abordarà els elements essencials per tal d’elaborar un pla de màrqueting.

Amb una visió innovadora i absolutament diferent es plantejarà com treballar:

  • Des del punt de vista del pacient: com ens veu el pacient?, com podem millorar la imatge que li donem?, quin ha de ser el nostre posicionament?
  • Des del punt de vista de la gestió: com podem treballar un assortit especialitzat de manera rentable?, com podem augmentar les unitats per operació?, quina ha de ser la qualitat del consell?, com potenciem el servei al client?

Ets soci? Tens un 15% de descompte en el preu del curs

El preu del curs és de 175 euros, però els socis de FEFAC poden beneficiar-se d’un 15% de descompte. Truca’ns al 93 323 24 22 o envia’ns un e-mail a fefac@fefact.cat per obtenir el teu cupó promocional.

Dia: 11 de desembre
Lloc: Ayre Hotel Caspe (Carrer de Casp, 103). 08013 Barcelona
Preu: 175 euros (149 socis de FEFAC).

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank