L’augment de sou continua sent el millor regal que una empresa pot fer als seus empleats, segons l’enquesta que el grup multinacional de recursos humans Adecco ha realitzat per dotzè any consecutiu a més de 1.000 treballadors per conèixer els seus objectius i els desitjos laborals de cara a 2019.

El 61% dels enquestats assegura que un increment salarial seria el millor regal que la seva empresa els podria oferir. El segon desig és conciliar la jornada laboral (35,4% dels enquestats), seguit de la formació (32,4%).

Les dones prefereixen conciliar la vida personal i laboral, mentre que els homes demanden ascensos, segons l’enquesta. Per edats, els treballadors de menys de 55 valoren la conciliació, mentre que pels de més de 56 la formació és més important.

Els treballadors de més de 26 i menys de 45 prefereixen la formació als ascensos, mentre que els menors de 26 pensen més en l’ascens.

Formació, assegurança mèdica i pla de pensions, els salaris en espècie més valorats

Adecco ha proposat una llista de millores laborals alternatives per aquells que no tenen possibilitat de negociar el sou. Els beneficis socials que recompensarien a més treballadors són els cursos de formació (67%), assegurança mèdica privada (64%) i un pla de pensions (52,5%). Segueix aquesta llista els xecs-menjar (43,5%), el cotxe d’empresa (41,5%), ajuts econòmics per a l’educació dels fills (37%), menjador d’empresa (24,8%), descomptes en oci, cultura i consum (21,8%) i mòbil d’empresa (20,8%).

Bon moment per canviar de feina?

El 39,4% dels treballadors espanyols pensa que no és bon moment per canviar de feina i el 16,9% es planteja buscar una nova feina, però esperà una millor conjuntura econòmica.

El 42% dels treballadors buscarà una nova feina, mentre que només el 35% de les dones ho farà. Per edat, les persones de més de 56 anys són les més emprenedores. Els professionals entre 46 i 55 en canvi, són els que tendeixen per sobre dels altres a un canvi laboral.

Fomentar la companyonia és el principal propòsit

Fomentar la companyonia està entre els principals compromisos importants o molt importants de 2019. El 69% apunta la planificació com una assignatura pendent i la considera un propòsit important a complir.

Els treballadors també opinen que cal involucrar-se més a la feina i ser menys negatius, a més de proposar solucions.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank