El passat 30 de gener, Javier Casas, director general d’Alliance Healthcare, i Antoni Torres, van signar un acord i van implantar el Projecte UNICOM, una iniciativa liderada per FEFAC amb l’objectiu d’oferir eines que facilitin la tasca diària de la farmàcia.

El Projecte UNICOM proposa als laboratoris i distribuïdors la creació d’albarans i factures que facin més senzilla la recepció de comandes a la farmàcia, a través de la unificació i amplificació de disseny, conceptes i contingut. 

El document UNICOM, únic i complet, ha de ser homogeni i contenir només la informació necessària per agilitzar i millorar l’eficiència del procés de recepció de producte en la farmàcia fins a la seva venda. Això permet al farmacèutic dedicar més temps a la interacció personal amb els usuaris, l’atenció farmacèutica i la formació dels equips, totes elles tasques amb més valor afegit.

Alliance Healthcare ha decidit implicar-se plenament en el procés d’innovació i millora que suposa el Projecte UNICOM, sent el primer i únic majorista a hores d’ara que implanta globalment aquesta iniciativa. Des del mes de gener, els nous albarans i factures als seus clients estan certificats amb el distintiu FEFAC-UNICOM:

Per atendre a les necessitats de l’oficina de farmàcia, llançant els seus nous models d’albarà i factura, en format físic i també electrònic sota la certificació de FEFAC, per fer més àgil el procés de repàs de les compres a la farmàcia, atorguem una llum verda a Alliance Healthcare.

Notícies relacionades

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank