Tenim l’objectiu de conèixer el percentatge de persones que, tot i  pertànyer als diferents grups de risc susceptibles de vacunar-se enfront la grip estacional, no han rebut aquesta immunització preventiva en la darrera Campanya 2017-2018.

D’aquesta manera, pretenem conèixer la magnitud del possible grup de població que podria ser detectada des de les farmàcies, a fi d’establir estratègies en què els farmacèutics contribueixin a augmentar la cobertura vacunal de la població.

Per això us proposem participar fent algunes enquestes a població que hagués hagut de rebre la vacunació antigripal la passada campanya. L’enquesta ha estat prèviament validada i la trobareu disponible en el següent: https://www.encuestafacil.com/RespWeb/Qn.aspx?EID=2427350

Com a suport complementari, teniu disponible el procediment per realitzar les enquestes i un document per si voleu recollir les dades prèviament en suport paper i poder-les traspassar al suport electrònic quan ho estimeu convenient.

Us demanem que entre el 20 de juny i el 20 de juliol de 2018,  realitzeu aquestes enquestes a una mostra de la població de 60 anys o més, amb o sense malalties cròniques, i a les persones d’edat compresa entre els 16 i 59 anys que tinguin una malaltia crònica i que freqüentin la vostra farmàcia.

Si cadascun dels farmacèutics comunitaris recluteu almenys cinc subjectes, la mostra seria el suficientment representativa per poder extreure conclusions vàlides i poder argumentar el potencial paper dels farmacèutics envers millorar la cobertura vacunal enfront la grip.

Us recordem que aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració entre el Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya i l’Agència de Salut Pública de Catalunya, juntament amb la Federació de Farmàcies de Catalunya, FEFAC, i la secció catalana de SEFAC.

Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb Anna Martínez Mestres amestres@ccfc.cat o al telèfon 93 247 92 03

 

 

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank