La Junta Directiva d’Autònoms PIMEC, reunida el 22 de gener en sessió extraordinària, ha acordat impugnar la reunió de la Junta Directiva de la Federació Nacional d’Associacions de Treballadors Autònoms (ATA), celebrada el passat 15 de gener, per no haver-se convocat seguint el procediment adequat, ni en temps ni en forma.

D’aquesta manera, Autònoms PIMEC pretén que l’acord assolit en la citada reunió de sol·licitar la seva integració a la CEOE quedi suspès i insta a ATA a convocar una Assemblea General extraordinària en la qual es debati i voti aquesta iniciativa de manera oberta i democràtica.

Els membres de la Junta Directiva han mostrat per unanimitat el seu rebuig al fet que ATA s’integri a la CEOE, ja que deixarà de ser organització cúpula i perdrà la seva independència per defensar el col·lectiu d’autònoms.

Autònoms PIMEC recorda que forma part de la Junta Directiva d’ATA des de l’any 2013, ocupa una de les vicepresidències i cedeix anualment la representativitat dels seus associats, que representen el 33% del total de socis d’ATA.