Autònoms Pimec busca com recuperar la representativitat dels autònoms catalans a Espanya, però abans haurà de ratificar la seva sortida d’ATA.

Autònoms Pimec vol recuperar la representativitat dels autònoms catalans en l’àmbit estatal. No obstant, abans de fer-ho, haurà de ratificar la seva sortida de l’Asociación de Trabajadores Autónomos (ATA) en dos mesos.

En dos mesos és quan finalitza el termini després del preavís de l’associació espanyola per acabar amb la relació existent.

El president d’Autònoms PIMEC, Miquel Camps, ha declarat públicament que estan estudiant com recuperar aquesta representativitat que exercien dins d’ATA, i de la qual sortiran després de discrepar amb ells per la seva entrada en la CEOE.

Segon Camps, Autònomos PIMEC mai ha estat soci d’ATA. Van tenir un acord en el qual cedien la seva representativitat. “Mai s’ha pagat la quota, però vam cedir la representativitat, que ara cal recuperar”, ha assegurat.

Finalment, Camps critica que dins d’ATA només tenen un 3% de representativitat, però que compten amb 144.000 autònoms dels 440.000 de tot l’estat, el que suposa el 33% del total.

Notícies relacionades:

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank