“Tú sí que ets important; converteix-te en sangluencer”. Amb aquesta idea el Banc de Sang activa avui la campanya de donació més gran de l’any, la Marató de Donants de Sang de Catalunya, que se celebra de l’11 al 18 de gener. L’objectiu és aconseguir que 10.000 persones donin sang durant aquests dies i normalitzar així la situació de les reserves de sang, que estan en nivells baixos després de les festes de Nadal.

Durant aquets dies es podrà donar sang als principals hospitals catalans i els dies 11 i 12 de gener es podrà donar sang per primera vegada a l’edifici modernista Casa de les Punxes de Barcelona, que ha habilitat un dels pisos perquè s’hi pugui fer la donació.

A la Casa de les Punxes, els dies 11 i 12 hi haurà discjòqueis de renom que punxaran música per als donants, en el que s’anomenen “concerts silenciosos”. Han confirmat assistència l’Alfred García, Delafé, Guaje DJ, Joana Serrat, Lyona i Nil Moliner, entre molts d’altres. Punxaran la música que els donants podran escoltar amb auriculars durant la donació. Als hospitals es podrà connectar amb la música que s’emet a la Casa de les Punxes a través del Facebook del Banc de Sang.

Hi haurà, a més, una quarantena de campanyes de donació a diferents pobles i ciutats de tota Catalunya.

Des del web maratodonants.cat es pot reservar hora per donar sang, tot i que no és imprescindible; és només per facilitar la donació.

Sigues #sangfluencer

Banc de Sang anima la població a convertir-se en #sangfluencer o #bloodfluencer i expliquem a tot arreu, també a les xarxes socials, la importància de donar sang per ajudar a salvar vides cada any.

Banc de Sang vol convertir aquest moviment en una iniciativa internacional a favor de la donació de sang, estenent l’etiqueta #bloodfluencer i compartint-la amb altres bancs de sang com el National Health Service (NHS) britànic, l’Etablissement Français du Sang o el Sanquin holandès.

Descarrega el teu kit #sangfluencer

Des de la web maratodonants.cat es pot descarregar un kit de materials amb gifs per Instagram per fer stories, notes per compartir amb els companys de feina o donar als amics, propostes de missatge de Whatsapp per enviar o cartells per penjar a l’escala dels veïns. Tothom pot ser un influenciador real de la donació de sang en el seu entorn.

Una de les imatges que pots descarregar del kit #sangfluencer a maratodonants.cat 

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank