Els xecs de Sodexo en circulació del Programa CaixaProfinfancia de l'Obra Social "la Caixa" han estat substituïts per targetes de prepagament com les que pots veure a la imatge: blava (equipament escolar), groga (ulleres i audiòfons) i vermella (alimentació i higiene infantil).

Si encara tens secs de Sodexo a la teva farmàcia, tramita'ls abans del 31 de gener, o després no els podràs cobrar.

El Programa CaixaProinfancia de l’Obra Social “la Caixa” promou el desenvolupament socioeducatiu de nens i nenes en situació de pobresa, mitjançant ajudes econòmiques de caràcter social que permeten a les famílies adquirir en determinats establiments afiliats, com farmàcies, productes d’alimentació infantil, higiene, equipament escolar, ulleres i audiòfons. Els beneficiaris reben les targetes, que poden fer servir com a mitjà de pagament en els comerços associats a la xarxa solidària. 

Com funcionen les targetes de prepagament?

  1. Aquestes targetes no requereixen cap gestió diferent de la de la resta de targetes dèbit/crèdit amb les que compren els clients habitualment. El comerç necessità, però, disposar d’un TPV correctament configurat amb el seu ram/sector perquè les targetes no donin problemes.
  2. L’import del producte es descomptarà del saldo de la targeta en el moment de passar-la pel TPV (igual que qualsevol altra targeta de dèbit). El comerç, en cap cas, ha de quedar-se amb les targetes i tampoc realitzar cap acció posterior a la compra. Si l’import de la compra supera el saldo de la targeta, el TPV emet un error o denegació.
  3. Les targetes van a nom d’un únic titular i caldria sol·licitar el document acreditatiu corresponent en el moment d’ús. Les targetes estan configurades per no requerir PIN, tot i que alguns datàfons, per seguretat, el sol·liciten malgrat que les targetes són de banda. En aquests casos el que cal fer és no introduir res i polsar la tecla confirmar (verd) perquè continuï l’operació.
  4. El titular de la targeta no té l’obligació de consumir la totalitat de l’import disponible i pot fer servir les diferents targetes en un mateix establiment (segons la tipologia de comerç).
  5. No existeixen comissions diferents de les que l’entitat bancària acostuma a estipular ni cap contracte d’afiliació (com podia existir amb Sodexo).
  6. Aquestes targetes poden fer-se servir també per compres online.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank