Salut continua desplegant el Protocol d’accés al monitoratge continu de glucosa a través de la implementació de la fase 2, que inclou els pacients amb diabetis tipus 1 d’entre 7 i 18 anys amb hipoglucèmia de repetició i/o inadvertida amb tractament de múltiples dosis d’insulina.

D’altra banda, Salut adopta la recent resolució del Ministeri de Sanitat, i finançarà, a través d’un estudi de monitoratge, els sensors tipus flash per als pacients d’entre 4 i 17 anys amb diabetis tipus 1.

Com funciona?

El monitoratge continu de glucosa és una tecnologia que permet mesurar la glucosa de forma contínua en el teixit intersticial i no en sang. Hi ha dues modalitats de monitoratge continu de glucosa a temps real:

  • El sistema en temps real (real time), que es compon d’un sensor amb un filament inserit sota la pell i un transmissor que envia el senyal a un receptor per informar de la lectura. Permeten la configuració d’alarmes de límits de glucosa (alta o baixa) i requereixen calibratge mitjançant controls de glucèmia capil·lar.
  • El sistema flaix (flash), que dona una lectura contínua en temps real, sempre que el pacient apropi el receptor al sensor. No disposa d’alarmes i no cal el calibratge amb glucèmies capil·lars.

 

 

 

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank