El Govern de l’Estat ha acordat assignar a les comunitats autònomes 11.936 milions d'euros amb càrrec al Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA) i al Fons de Facilitat Financera per als dos primers trimestres d'aquest any, i gairebé la meitat d'aquests recursos aniran a Catalunya i Andalusia.

Concretament, Catalunya serà la comunitat autònoma que més diners percebrà, 3.598 milions en aquests sis primers mesos de l'any, per davant d'Andalusia, amb 2.238 milions, i la Comunitat Valenciana, amb 1.978 milions. L'acord va ser adoptat a la Comissió Delegada del Govern per a Assumptes Econòmics. Segons va detallar el Ministeri d'Hisenda, 10.276 milions corresponen al FLA i els altres 1.659 milions al compartiment de Facilitat Financera.

El Govern ha imposat, a més, condicions addicionals a les comunitats per poder accedir al FLA, relacionades amb la unitat de mercat, l'administració digital i l'ocupació pública, a fi que totes remin en el mateix sentit a l’hora de complir els objectius econòmics.

Les autonomies adherides a aquest fons de liquiditat han complert les condicions posades fins ara, entre d'altres la de sumar-se a l'instrument de suport a la sostenibilitat de la despesa farmacèutica i sanitària, la signatura del protocol de col·laboració amb Farmaindustria, la connexió amb la plataforma de factura electrònica i acords de no disponibilitat de despesa.

Font: Diari de Girona

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank