La Plataforma Multisectorial contra la Morositat va reunir el passat 18 de juny associacions empresarials associades, entre elles FEFAC, en la seva Assemblea General. Un dels projectes més importants d’aquesta associació és tirar endavant amb la Llei de Reforç de la  Lluita contra la Morositat, que reguli el règim sancionador davant els impagaments a empreses, i per assolir-ho fa anys que tenen un contacte directe i continu amb els diferents grups polítics. En aquests moments, la llei es troba en tramitació.

Ciutadans va impulsar, en un treball conjunt amb aquesta organització empresarial, la Proposició de Llei per a disposar d’una normativa que defensi les empreses dels morosos mitjançant diverses mesures, entre elles, el règim sancionador. Per aquest motiu, la Plataforma va convidar el parlamentari responsable d’aquesta acció, Sergio del Campo, que va expressar el seu optimisme sobre la normativa, tot i que reconeix que el desitjable seria conèixer ja una data aproximada de l’aprovació de la llei.

Tot i que, amb el canvi de Govern estatal, el projecte ha quedat en stand bay, Ciutadans la reactivarà, a més, les al·legacions dels socialistes i la resta de partits a l’avantprojecte de llei fan pensar que hi haurà consens per a l’aprovació de la mateixa, va afirmar.

Entre els reptes per a l’elaboració de la normativa, es troba arribar a un acord amb les comunitats autònomes i assolir que no tingui un esperit recaptatori, sinó que es busqui només que les factures es paguin en els terminis legals establerts.  

Antoni Cañete, president de la PMcM va afirmar que, si la legislatura continua durant dos anys menys, no s’entendria que aquesta llei no veiés la llum, sobretot quan tots els partits polítics han mostrat estar-hi d’acord.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank