Les respostes d'un estudi d'IRI, expert en big data i estudis predictius relacionats amb gran consum, indústria farmacèutica, distribuïdors, serveis financers i mitjans, van mostrar una reacció i adopció positiva per part dels clients de programes de Click&Collect, així com l'èxit dels programes de Click&Collect dels principals retailers.

L'Estudi d'IRI prova que el servei Click&Collect ofereix als compradors exactament el que estan buscant, és a dir, la capacitat de comprar online, al mateix temps que estalvien temps i diners associats amb el transport, segons Robert I. Tomei, president de Consumer and Shopper Marketing d'IRI.

Algunes conclusions de l'estudi:

  • Alta satisfacció: el 68% dels compradors de Click&Collect asseguren que "indubtablement" farien servir de nou el servei.
  • Satisfer les necessitats del comprador: quasi 7 de cada 10 compradors fan servir serveis de Click&Collect per evitar càrrecs per enviament, la raó més citada per fer servir aquest servei. A més, la meitat dels usuaris cita l'estalvi de temps que proporciona el sistema Click&Collect com una motivació per fer servir el servei.
  • Oportunitats de venda creuada: el 69% dels compradors van acabar comprant productes addicionals a l'establiment de recollida de la seva compra.
  • Oportunitats de venda significativa: IRI espera que les vendes Click&Collect suposin més de 6.600 milions de dòlars l'any 2020.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank