Les 8es Jornades de Gestió Empresarial organitzades per AFB i Esade, amb la col·laboració de Ferrer, analitzaran les metodologies per a la gestió del canvi que necessita cada oficina de farmàcia.

En aquestes últimes dues sessions del cicle de Jornades que va començar el passat mes d’abril i que tindran lloc els pròxims 12 i 13 de desembre, l’alumne adquirirà habilitats en innovació, creativitat, assumpció del canvi i pro activitat, el que permetrà respondre amb èxit a les oportunitats que ofereix l’entorn actual.

El professor d’Esade Norbert Monfort explica el contingut que té previst abordar durant la jornada, que divideix en diversos punts:

a) Diversitat generacional

b) La gestió dels nous empleats i com fidelitzar-los

c) El principis de Kotter : les 8 passes per fer una gestió del canvi eficaç

d) El Gestor del segle XXI

La sessió del divendres també comptarà com a professor convidat amb Manel Vera, director general de Ferrer Healthcare. Tal com ens explica, "el model de gestió i atenció de salut s'està transformant a passos de gegant. L'especial situació econòmica que es viu i que ha afectat profundament el sector és només un element més que ha precipitat un canvi de prioritats i comportaments que ja s'estaven produint”. Considera que, en aquest nou context, la farmàcia emergeix com la peça central d'un nou model de salut en què l'absència de malaltia (o el seu control) ja no és l'objectiu.

“Qualitat de vida, benestar, bellesa i intensitat esdevenen demandes que cada vegada més ciutadans sol·liciten a la farmàcia, i que condicionen no només el tipus d'interacció que té lloc a la farmàcia sinó el propòsit de la farmàcia en si mateixa”, subratlla Vera, que preveu el futur de la farmàcia com a centre integral de salut i benestar. “L'hora de la farmàcia ha arribat!”, conclou.

El programa sencer està disponble al web http://www.gestion-farmacias-esade.afb.cat/, on també et podràs inscriure i on trobaràs apunts de gestió que et poden interessar. També ens pots seguir al Twitter: GestFarma_AFB_ESADE

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank