Inici 9 Actualitat 9 Comunicat de condolències per la pèrdua de Susana Vilar Bühler i Elena Schröder Vilar

Comunicat de condolències per la pèrdua de Susana Vilar Bühler i Elena Schröder Vilar

18 maig, 2024 | Actualitat, Notes de premsa, Empresarials, FEFAC, AFB, AFET, AFELL, AGFE, Reflexions de Junta

Des de la Federació d’Associacions de Farmàcies de Catalunya (FEFAC) expressem les nostres més sinceres condolences i profund pesar per la tràgica pèrdua de les nostres estimades companyes Susana Vilar Bühler i la seva filla Elena Schröder Vilar, víctimes del recent atac terrorista a l’Afganistan.

Susana Vilar Bühler, propietària de la Farmàcia Estació de Sants a Barcelona, i la seva filla Elena Schröder Vilar, titular de la Farmàcia Les Arenes a Terrassa, eren no només membres valuosos de la nostra comunitat farmacèutica, sinó també persones dedicades i compromeses amb la salut i el benestar dels seus pacients. Ambdues eren sòcies actives de la FEFAC, participant sempre amb entusiasme i professionalitat en les nostres iniciatives i activitats. La Farmàcia Estació de Sants va destacar especialment per salvar la primera vida en el marc de la campanya “La farmàcia, el cor del barri”, una iniciativa pionera a Espanya per instal·lar desfibril·ladors a les farmàcies. La immediata reacció de les germanes Elena i María Schröder, poques hores després d’instal·lar el desfibril·lador, va salvar la primera de moltes vides.

Aquest tràgic succés ens ha colpit profundament, i volem estendre el nostre més sincer suport i solidaritat als seus familiars i éssers estimats en aquests moments de dolor. La pèrdua de la Susana i l’Elena deixa un buit irremeiable en les nostres vides i en el sector farmacèutic de Catalunya.

Des de la junta directiva, l’equip empresarial i tots els companys de la FEFAC, reafirmem el nostre compromís d’honorar la seva memòria i continuar el seu llegat de dedicació i servei a la comunitat. Igualment, ens posem a disposició de la família per tot allò que puguin necessitar.

Descansin en pau, Susana i Elena.

0 Comments

Submit a Comment