Inici 9 COVID-19 9 Informació sanitària i organitzativa 9 Comunicat del Departament de Salut sobre la retirada de les mascaretes a l’entorn escolar

Comunicat del Departament de Salut sobre la retirada de les mascaretes a l’entorn escolar

6 abr., 2022 | Informació sanitària i organitzativa, Informació sanitària per a farmacèutics i ciutadania, Materials de protecció, COVID-19, Actualitat, Empresarials, FEFAC, Sanitària

Salut demana la retirada de les mascaretes prioritzant l’entorn escolar

El Departament de Salut ha adreçat una carta al Ministeri de Sanitat per demanar la retirada de les mascaretes, mantenint-les en entorns sanitaris i sociosanitaris i també al transport públic.

En la missiva, enviada ahir, Salut argumenta de forma extensa la seva petició de retirar les mascaretes a l’entorn escolar com a prioritat.

Igualment també ha fet arribar el posicionament del Departament respecte als punts que s’hi tractaran.

El conseller no participarà avui al Consejo Interterritorial perquè ha de ser al Parlament. No s’ha pogut delegar la seva assistència perquè no ho permet el propi Consejo.

En cas que no es tracti la qüestió de la retirada de les mascaretes al Consejo, el Departament de Salut demanarà que s’abordi la retirada de les mascaretes a l’entorn escolar en el marc de la Comissió Delegada de la COVID del Govern de la Generalitat.

Font: Departament de Salut

0 Comments

Submit a Comment