FEFAC publica un document de bones pràctiques organitzatives per a l’oficina de farmàcia (21/03/2020)

Document que recull pautes informatives i organitzatives per a l’oficina de farmàcia: des de com informar-se, com detectar punts crítics, informacions bàsiques de caràcter laboral, guia per elaborar un pla de contingència, actuacions per afrontar un possible cas en l’equip…

Recomanacions de FEFAC basades en les darreres informacions i directrius de la FIP per a farmacèutics i personal laboral de la farmàcia (24/03/2020)

Recomanacions basades en els darreres informacions i directrius per a farmacèutics i personal laboral de la farmàcia de la INTERNACIONAL PHARMACEUTICAL FEDERATION (FIP), adaptades a la nostra realitat i a les recomanacions dels Col·legis Oficials de Farmacèutics.

Fefac publica el document “Informació d’interès de l’actualització del procediment d’actuació del Departament de Salut” (24/03/2020)

Document amb informacions útils per protegir els nostres pacients, el nostre equip i el nostre servei, que recull informacions d’interès per a l’oficina de farmàcia incloses en la darrera actualització del “Procediment d’actuació enfront de casos d’infecció pel nou coronavirus SARS-CoV-2” realitzada pel Departament de Salut.

Recomanacions per a empreses i persones treballadores sobre actuacions vinculades a les situacions que es puguin produir per l’efecte del Coronavirus SARS-COV-2 (21/03/2020)

Document consensuat entre la Generalitat de Catalunya, les patronals (Pimec i Foment del Treball) i els sindicats (UGT i CCOO), que inclou informacions per a empreses i persones treballadores, mesures organitzatives, mesures preventives i altres informacions d’interès en l’àmbit de les relacions laborals.

Circular laboral: Mesures per als autònoms en matèria laboral i de seguretat social en la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19. (19/03/2020)

Circular del Bufet Perulles & Moya sobre cessament d’activitat per autònoms afectats per la declaracio de l’estat d’alarma. Prestació per contagi / aïllament per coronavirus per autònoms.

Circular laboral ERTES, suspensions de contractes i reducció de jornada (18/03/2020)

Circular del Bufet Perulles & Moya sobre ERTES, suspensions de contractes i reducció de jornada a partir del Reial Decret-llei 8/2020, de 17 de març, de mesures urgents extraordinàries per fer front a l’impacte econòmic i social del COVID-19.

Comunicat de CCFC, SEFAC i FEFAC adreçat a tots els farmacèutics de catalunya (18/03/2020)

Comunicat dels presidents del CCFC, FEFAC i SEFAC Catalunya encoratjant els farmacèutics en la seva activitat de lluita contra el coronavirus i animant a implicar-se en les diferents iniciatives que puguin anar sorgint properament de suport a la societat i, especialment, a les persones més febles.

Circular laboral Covid-19 (Coronavirus): Procés de tramitació de les baixes mèdiques. (16/03/2020)

Circular del Bufet Perulles & Moya sobre el procés de tramitació de les baixes laborals i situacions d’aïllament derivades del Covid-19.

Circular laboral: estat d’alarma en tot el territori espanyol RD 463/2020, de 14 de març de 2020. Mesures de contenció del risc d’expansió i contagi del coronavirus Covid-19. (16/03/2020)

Circular del Bufet Perulles & Moya sobre les mesures de contenció del risc de contagi i expansió del Covid-19, aprovades pel Govern de l’Estat mitjançant el Reial decret 463/2020, que declara l’Estat d’alarma en tot el territori.

Certificació professional per al desplaçament de personal de les oficines de farmàcia entre el domicili i el lloc de treball (15/03/2020)

Certificat que permet acreditar i identificar el personal que treballa a les oficines de farmàcia per tal de facilitar els seus desplaçaments entre el domicili i el lloc de treball, que complementa els certificats de col·legiació i de presència a la base de dades de professionals sanitaris, emesos pel COF.

RD 463/2020, de 14 de marzo, por el que se declara el estado de alarma para la gestión de la situación de crisis sanitaria ocasionada por el Covid-19 (14/03/2020)

Text íntegre del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per poder gestionar  amb mesures especials, en diversos àmbits, la crisi sanitària ocasionada pel Covid-19 i les conseqüències que se’n derivin.

CECAT: Procediment de distribució de medicaments a les farmàcies catalanes confinades (14/03/2020)

Procediment consensuat entre els majoristes que operen a Catalunya (Fedefarma, Alliance Healthcare, Hefame i Cofares) i validat pel Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) en relació amb la distribució de comandes de productes i medicaments a les farmàcies catalanes confinades des del dia 12 de març als municipis d’Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Monbtui i Òdena.

Canal de PIMEC amb informació, recursos i protocol de prevenció davant el coronavirus SARS CoV-2 (14/03/2020)

Enllaç amb el canal d’informació i resolució de dubtes de PIMEC sobre qüestions de caràcter econòmic, comercial i laboral derivades de la crisi del Covid-19.

Circular – informació urgent sobre mesures relatives al Covid-19 (13/03/2020)

Circular d’Arco, Asesores Legales y Tributarios sobre les disposicions legals dictades fins al moment pel Govern de l’Estat en relació amb la crisi del Covid-19 i les corresponents recomanacions en matèria laboral, contractual, d’assegurances i eventuals litigis.

Departament Educació: Què passa amb el personal en pràctiques a la farmàcia en relació al coronavirus? (12/03/2020)

Respostes a les consultes fetes per FEFAC al Departament d’Ensenyament en relació amb les estades a les empreses de l’alumnat que realitza Formació en Centres de Treball (FCT) i a les estades en modalitat d’FP Dual.

Circular laboral COVID-19 (Coronavirus): Implicacions laborals en l’empresa II (11/03/2020)

Circular del Bufet Perulles & Moya sobre elReial Decret-llei 6/2020, de 10 de març, pel qual s’adopten determinades mesures urgents en l’àmbit econòmic i per a la protecció de la salut pública. El Reial decret llei estableix una sèrie de mesures en matèria econòmica i de salut pública que, pel que fa a l’àmbit estrictament laboral, estableix la consideració excepcional com a situació assimilada a la d’accident de treball per a les persones treballadores afectades de contagi, o de mesures d’aïllament, com a conseqüència del virus COVID-19.

Circular laboral COVID-19 (Coronavirus): Implicacions laborals en l’empresa (09/03/2020)

Circulars del Bufet Perulles & Moya de síntesi de la informació dispersa existent fins al moment en relació amb l’afectació i situacions que poden donar-se en les empreses i els seus treballadors com a conseqüència del Covid-19.

Recomanacions del Departament de Salut i CCFC per a farmacèutics d’oficina de farmàcia (09/03/2020)

Informació sobre la malaltia, protocol d’actuació davant de casos sospitosos, mesures d’higiene, consells sobre ús de mascareta… adreçats a farmacèutics d’oficina de farmàcia.

Recomanacions del Departament de Salut que cal prendre amb els nens i les nenes a casa (12/03/2020)

Consells bàsics de protecció per a nens i nenes.

Recomanacions de Salut i Treball a les residències de casos en investigació, probables o confirmats de COVID-19 (13/03/2020)

Document de maneig a les residències de casos en investigació, probables o confirmats de la COVID-19, que inclou mesures d’identificació, aïllament, protecció, presa de mostres, trasllats, maneig de contactes…

Nota informativa sobre la seguretat de l’ús d’ibuprofèn en el context de la infecció per coronavirus SARS-CoV-2 (15/03/2020)

Informació del CatSalut sobre la seguretat de l’ús d’ibuprofèn en el context de la infecció per coronavirus SARS-CoV-2, arran d’unes declaracions mitjançant un tweet del Ministre Francès de Salut recomanant evitar l’ús d’aquest medicament en el context d’aquesta infecció.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank