Cosmètica és el regal escollit pel 96% de les espanyoles per incloure a la seva "llista" de regals aquest Nadal, segons l'estudi de Birchbox per conèixer els hàbits de consum de les espanyoles en aquesta època.

La majoria de consumidores planifica les seves compres amb antelació. El 25% prefereix escollir amb calma el detall perfecte i el 36% comença a fer les seves compres amb un mes d'antelació. La majoría de dones considera que el Black Friday ha estat l'excusa perfecta per començar a realitzar les seves compres, ja que el 83% de les consumidores aprofita els descomptes per adquirir alguns productes dels regals per aquestes festes.

D'altra banda, el 25% només necessita una setmana per comprar tots els regals i el 12% de les dones reconeix que espera fins a l'últim minut per realitzar les seves compres.

Maquillatge, cremes i fragàncies, els regals més desitjats

El 68% de les espanyoles volen ser sorpreses, mentre que al 32% els hi agrada fer una llista. A més, 6 de cada 10 espanyoles han pensat regalar cosmètica i al 96% els hi faria il·lusió que els regalessin productes de bellesa.

Entre els productes més desitjats, el maquillatge ocupa la primera posició a la seva wish list, per davant de productes de cura facial i seguit per les fragàncies.

 

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank