Ubicació

Les pantalles o sistemes de projecció han de situar-se en els aparadors de la planta baixa (nivell de la vorera), estan prohibides les pantalles o sistemes de projecció en edificis catalogats amb nivell de protecció A o B, ni en els seus respectius entorns de protecció. Tampoc en vies o carrers inferiors a nou metres d’amplada.

Dimensions

Els aparadors on se situïn pantalles o sistemes de reproducció d’imatges han de mantenir la màxima transparència possible per respectar la composició de la façana, escollint la dimensió màxima de la pantalla en funció de l’endarreriment respecte a l’exterior.

Condicions de reproducció d’imatges

Les pantalles o sistemes de projecció i/o emissió d’imatges o continguts no poden emetre so o efectes sonors que puguin ser perceptibles des de la via pública. D’altra banda, la velocitat de reproducció ha de tenir una cadència d’1 imatge cada 8 segons, entre altres aspectes tècnics com que les imatges han de tenir una framerate superior a 10 fps per evitar efectes estroboscòpics, o que s’exigeix una resolució de 1080 línies i una densitat de píxels mínima equivalent a una pantalla de 60’.

Contingut i horari

Les pantalles només poden emetre imatges, missatges, creativitats o continguts de productes relacionats amb l’activitat de l’establiment comercial on es trobin instal·lades durant l’horari d’activitat comercial.

 

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank