El Curs, amb més de 15 anys d’antiguitat, s’ha desenvolupat fins ara en cinc edicions en format llibre i tres online, havent format en aquest període més de 3.500 professionals del sector.

El Curs té una extensió de 80 hores lectives (cinc mesos de calendari aproximat) i està acreditat amb 6,8 crèdits per a totes les activitats del SNS.

La nova convocatòria (el curs estarà actiu 2018/2019) incorpora una detallada actualització dels textos i notables millores a la web del curs. Pot trobar-se la informació del curs en el següent link: www.cursoderechofarmaceutico.es

30% de descompte en la matrícula per a socis de FEFAC

Els socis de FEFAC que vulguin matricular-se en el curs bàsic de dret farmacèutic tenen un 30% de descompte en la matrícula (l’import ordinari de matriculació és de 300+IVA = 336 euros).

Per accedir a aquesta facilitat, els socis interessats poden posar-se en contacte amb FEFAC (93 323 24 22) i facilitar el seu nom i el dels empleats que vulguin acollir-se a aquets descomptes.

Una vegada rebuda la notificació d’aquets noms, els interessats s’hauran de registrar personalment i realitzar (a través de transferència) l’abonament parcial corresponent (210+21% = 254 euros) per accedir a totes les funcionalitats del curs (també la certificació acreditativa corresponent un cop finalitzat el curs).

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank