Roger Canals, advocat de la FEFAC, parla a Correo Farmacéutico de la venda a distància de medicaments.

Entregoo és una app d’entrega de medicaments i productes de parafarmàcia a domicili que ofereix, previ registre en la seva app, el servei de tramitació, recollida en farmàcia i lliurament en el domicili de l’usuari de medicaments, amb recepta mèdica o sense, així com productes de parafarmàcia.

Aquest sistema està dirigit a persones que busquen una manera pràctica d’obtenir les medicines o productes de parafarmàcia en un lloc i hora concertats, i a persones grans amb dificultats de mobilitat, persones dependents, accidentades o sense capacitat de desplaçament.

Sobre la venda a distància de medicaments

En aquest article publicat a Correo Farmacéutico, Roger Canals, advocat de la FEFAC, parla de la normativa actual, que prohibeix la venda a distància de medicaments, excepte si aquesta es realitza a través de les webs de les farmàcies oficials homologades amb el símbol corresponent, de conformitat amb el RD 870/2013. Canals comenta que aquest RD estableix una sèrie de requisits: de transport, dispensació i consell farmacèutic.

Atenció directa

Canals explica que amb ‘Entregoo’ hi ha un problema d’intermediari. Actualment un farmacèutic no pot recollir un medicament i entregar-li a la veïna del cinquè pis. “Si un llicenciat no pot fer-ho, segons la normativa, em resisteixo a pensar que es pugui fer a través d’un missatger”, concreta Canals.

Llegeix la notícia sencera a Correo Farmacéutico: