El Beauty Cluster Barcelona va celebrar ahir una jornada a Barcelona sobre "Investigació i reptes en dermatitis atòpica", a la qual va assistir FEFAC. L'objectiu d'aquesta sessió era donar a conèixer els últims avenços científics en matèria de dermatitis atòpica. Més de 80 professionals del sector de la bellesa van assistir a aquest esdeveniment.

La jornada va iniciar-se amb l'explicació sobre les característiques de la dermatitis atòpica en adults i nens, per part de la dermatòloga Andrea Combalia de l'Hospital Clínic, i l'estat de les últimes investigacions, per part de Patricia Gisbert, del Beauty Cluster Barcelona.

Els assistents van poder conèixer amb major profunditat els mecanismes immunològics, de la mà del professor Lluís F. Santamaria de la  Universitat de Barcelona, i els actuals reptes als quals s'enfronten els laboratoris en formulació de productes.

Al llarg de la jornada, van tractar-se temes com les darreres solucions d'avantguarda presentades fins al moment per ajudar als pacients que conviuen amb aquesta patologia i els processos dels claims dirigits a dermatitis atòpica.

La sessió va finalitzar amb una taula rodona oberta a preguntes dels assistents en la qual es van posar en comú les conclusions de la jornada.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank