Durant aquests 15 anys, ha creat serveis innovadors i materials, des d’ebooks i farmafitxes a llibres com Autoinspección o ¡Despierta Farmacia!. El portal també compta amb el canal Club TV amb la iniciativa “Farmacias que innovan”, que compta amb un grup de més de 30 farmacèutics que expliquen i comparteixen el seu somni professional. La revista Innova té una periodicitat quadrimestral, amb més de 50 números publicats.

Llançament de la nova web

El portal renova la seva pàgina web el pròxim mes de novembre amb noves funcionalitats, imatge renova i millores en l’àmbit experiencial. Des d’Almirall, asseguren que se serà més participativa, intuïtiva i amb quatre pilars de contingut: atenció al pacient, gestió de la farmàcia, formació continuada i actualització amb les últimes novetats del sector.

Entrevista a Albert Pantaleoni, KAM Desenvolupament Farmacia

El pròxim número de la revista de FEFAC (Número 11 – Octubre) inclou una entrevista a Albert Pantaleoni, KAM Desenvolupament Farmacia, on ens explicarà en què consisteix el seu càrrec de nova creació i quines seccions d’El Club de la Farmacia ens poden interessar. De la seva mà, aprendrem com gestionar categories a la nostra farmàcia. No t’ho perdis a la revista d’octubre de FEFAC (disponible pròximament).

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank