Durant 20 anys, el Color de l’Any de Pantone ha influït en el desenvolupament dels productes i en les decisions de compra de múltiples sectors, com el de la moda, la decoració d’interiors i el disseny industrial, així com l’embalatge i envasament de productes i el disseny gràfic.

El procés de selecció del Color de l’Any comporta un profund estudi i anàlisi de tendències. Per arribar a la selecció final de cada any, els experts de color de Pantone Color Institute analitzen a fons el mercat per tal de trobar noves influències. Entre aquestes s’inclou la indústria de l’entreteniment, pel·lícules en fase de rodatge, col·leccions itinerants d’art, nous artistes, moda, totes les àrees del disseny, destinacions turístiques populars i nous estils de vida, tendències de joc i diversió i condicions sòcio-econòmiques. Així mateix, aquestes influències poden procedir de les noves tecnologies, materials, textures i efectes que afecten el color, de rellevants plataformes de xarxes socials i fins i tot d’esdeveniments esportius de projecció global.

Què transmet el Pantone 16-1546 Living Coral?

Els aspectes desitjats, familiars i enèrgics del color que trobem a la natura. En la seva versió més gloriosa (i per desgràcia més escorredissa) sota el mar, aquest color vital i efervescent genera un efecte hipnòtic sobre la vista i la ment. Situat en el centre del nostre ecosistema cromàtic d’una intensitat natural, evoca els esculls de coral que protegeixen diferents calidoscopis de color”, s’explica a la web de Pantone.

Bellesa i color Linving Coral

Com a to reconfortant que complementa els tons e la pell, aporta un color natural a la bellesa, al coloret, l’ull i els llavis. Incentiva looks desinhibits i lúdics que, com a nucli d’un calidoscopi de color, encoratja l’experimentació en la bellesa amb paletes, textures, lluentors i reflexos.

Foto: Pantone

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank