El Consorci de Salut i Social de Catalunya i PIMEC han signat un conveni de col·laboració que té com a objectiu reforçar la salut i l'atenció social a Catalunya. L'acord, mitjançant el qual el Consorci de Salut i Social de Catalunya incorpora a PIMEC com a soci, ha estat rubricat pel president del Consorci, Manel Ferré, el president de PIMEC, Josep González, i el president de PIMEC Serveis Salut i Socials, Antoni Torres.

El Consorci de Salut i Social de Catalunya és una entitat pública de caràcter local i base associativa que té el seu origen en el moviment municipalista. Exerceix la representació i defensa d'un centenar d'associats i 45.000 professionals que formen part, als quals presta un marc de protecció, de reforçament i desenvolupament de les seves funcions en relació als serveis socials i de salut. Referent en gestió pública avançada, col·labora en la definició del model adaptant-se a les noves situacions dels centres sanitaris i d'atenció social i del món municipal. Ara també des d'un important fòrum com és PIMEC, el CSC continuarà la seva labor de definició del model sanitari i aportarà la seva experiència i coneixement en el sector sanitari i social.

Com a organització empresarial més representativa de Catalunya, PIMEC representa i defensa els interessos i els valors de la pime i els autònoms davant les administracions, la resta d'agents socials i la societat en general, i contribueix activament al seu creixement i a la seva competitivitat. A més, PIMEC ofereix a les pimes tots els serveis i eines que ajudin a fer-les més fortes i competitives en un mercat global i sense fronteres.

FEFAC representa la sectorial de Sanitat de PIMEC des del passat mes de juny, quan es va crear aquesta nova sectorial de Sanitat, que abans era una comissió de treball. La Junta Directiva de PIMEC va nomenar com a president d'aquesta nova sectorial a Antoni Torres, que ocupa la presidència de la Federació d'Associacions de Farmàcies de Catalunya. PIMEC Serveis Salut i Socials representa hospitals, centres sociosanitaris, farmàcies, laboratoris i ortopèdies.

 

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank