Recomanar i prescriure aplicacions mòbils

Mª José Cachafeiro, autora del blog la “Botica de Teté” i secretària de l’Associació de Professionals de la Farmàcia (ASPROFA),  assegura que el farmacèutic és un professional perfectament capacitat per recomanar i prescriure aplicacions mòbils de salut als pacients i al ciutadà.

Cachafeiro és autora de "La FarmAPPedia, catálogo de apps de uso y prescripción en la farmacia", una guia que selecciona app's de salut per a la farmàcia, tant per recomanar-les al pacient com per fer-les servir a la farmàcia. Cachafeiro ens ho explica en una entrevista publicada al número 10 de la Revista de FEFAC

Difondre continguts de qualitat

Virtudes Roig, farmacèutica titular d’UPFarmacia LA SAFOR de València i autora de El Blog de Pills, va incidir en la importància de la difusió de continguts d’educació sanitària en format infografia en sintetitzar els missatges clau i transmetre de forma gràfica i senzilla conceptes tècnics i complexos per al pacient.

Carmen Torres, autora de Farmalista, va apuntar, entre altres aspectes, la divulgació de continguts sanitaris en píndoles audiovisuals a través de plataformes YouTube, explicant el seu canal, en l’actualitat amb més de 5.000 seguidors, i un milió de visualitzacions. Segons aquesta experta, els continguts audiovisuals permeten oferir informació accessible a la població sobre l’ús correcte dels medicaments i sobre estils de vida saludables i va subratllar la importàia d’aportar valor a l’usuari.

Comptar amb una estratègia digital

Gemma Herrerías va destacar la importància de comptar amb una estratègia digital i no només estar en xarxes socials sinó destacar en iniciatives de generació de continguts gratuïts.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank