Així ho va manifestar durant la seva intervenció a la Comissió de Treball, Migracions i Seguretat Social en el Senat, on va explicar que aquesta actuació està prevista en els eixos estratègics del seu departament en els pròxims mesos. La Ministra va explicar que s’ha de permetre la conciliació familiar equilibrant la flexibilitat en la distribució de la jornada laboral des de la perspectiva de l’empresa amb el dret dels treballadors a conciliar.

L’any passat, el congrés va aprovar per majoria una proposició de Llei de PSOE que instava a modificar l’Estatut dels Treballadors per crear un registre diari de la jornada laboral per frenar l’abús de les hores extra no remunerades i no cotitzades i elevar aquesta infracció a la qualificació de “greu”. Aquesta proposició de Llei, presentada durant el Govern del PP, ha estat paralitzada durant quasi un any, i ara el Govern vol revisar-la.

Actualment el registre només és obligatori quan es treballen hores extra, segons l’article 35 de l’Estatut dels Treballadors.

Cucorent facilita el registre horari dels treballadors

Amb l’objectiu de facilitar als titulars de farmàcia el registre de la jornada diària del seus treballadors, FEFAC té signat un conveni de col·laboració amb Cucorent, empresa especialitzada en dispositius de control de la presència.

Mitjançant aquest acord, els socis poden llogar, amb un 25% de descompte, els  seus productes, sense contracte de permanència, incloent-hi el suport tècnic, amb garantia permanent i actualització de software. Si es compra el dispositiu, el descompte que s’aplica és del 20%.

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank