280 professionals del sector farmacèutic s’han reunit aquesta setmana a Madrid, els dies 13 i 14, en la 8a edició del Meeting Feng de Mediformplus, esdeveniment al qual FEFAC també va assistir.

Dues jornades intenses en les quals 13 ponents van compartir les seves experiències i casos d’èxit per avançar cap a una gestió eficient i diferenciada de l’oficina de farmàcia. Es van tractar diversos mètodes per millorar la gestió interna de la farmàcia i el tracte al client com a mitjà de fidelització i evolució del model de la farmàcia a Espanya.

Com implantar categories de referència, controlar els KPI’s amb els quadres de comandament, aprofitar les tecnologies, la importància de la prescripció i consells i aplicació pràctica del mètode Kaizen a la farmàcia van ser alguns dels temes que van generar més participació i debat per parts dels assistents.

Gestió dels RRHH i tracte amb el client

En aquesta edició del Meeting Feng es va presentar el llibre El Ajedrez en la Farmacia editat per El Club de la Farmacia, amb una taula rodona moderada per Gemma Aliaga, directora de la Unitat de Negoci Consumer Health d’Almirall, en la que va participar Luis de la Fuente, CEO de Mediformplus, i altres autors del llibre com Juan Priego i Luis de Palacio.

A la recerca de la gestió eficient

Una de les principals conclusions a les quals van arribar els ponents d’aquesta edició del Meeting Feng és que el sector farmacèutic està treballant per desenvolupar mètodes de gestió eficient, evolucionar i oferir un tracte proper i de qualitat als clients, buscant aportar valor i diferenciació a les oficines de farmàcia.

Premis Mediformplus

La nit del 13 de novembre va tenir lloc el sopar del Meeting Feng, marc d’entrega de la 4a Edició dels Premis Mediformplus. Aquests guardons reconeixen l’esforç i desenvolupament diari de la farmàcia i la indústria.

Premis a la farmàcia:

  • “Farmacéutico más innovador”: Francisca Ruiz Lozano
  • “El Servicio más diferenciador”: José López Gil
  • “Mejor crecimiento empresarial”: Elena Climent i Manolo Blanco
  • “Joven promesa”: Guillermo Melgar (Farmacia Enfurecida).

Premis a la indústria:

  • “Laboratorio que más medios sell out y servicios ofrece a la farmacia”: Almirall.
  • “Laboratorio más innovador”: Cantabria Labs.

Durant l’entrega de premis es va fer menció al 15 aniversari d’El Club de la Farmacia i es va reconèixer la feina i la implicació de més de 100 farmàcies en la campanya solidària “Luchemos” de Mediformplus, qué té com a objectiu recaptar fons per a la lluita contra el càncer de mama.

El moment més especial de la nit va ser l’entrega del premi honorífic a Antoni Gris, director general de Caudalie, per la seva humanitat i professionalitat. El Va recollir la seva dona, Adela Rueda, i el seu amic Toni Vilches.

 

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank