El Ministeri d’Hisenda ha demanat al Tesoro més diligència a l’hora de realitzar els pagaments a les comunitats autònomes que ja estan aprovats, tant del Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA) com dels proveïdors. L’objectiu és agilitzar els terminis de pagament de les Administracions autonòmiques de cara a les eleccions del pròxim mes de maig, segons informa El Confidencial.

El secretari d’Estat d’Hisenda, Antoni Beteta, ha reclamat al seu homòleg del Ministeri d’Economia, Iñigo Fernández de Mesa, a través d’una carta, més diligència en la implementació del sistema i li ha advertit de les tensions de liquiditat en les comunitats autònomes.

Fonts del Departament d’Economia de la Generalitat de Catalunya confirmen que és cert que la implementació d’aquests mecanismes de pagament estatals no s’ha realitzat, tot i que aquesta situació ha estat una constant en els tres últims anys.

Beteta lamenta que no hi hagi un calendari de pagaments, malgrat s’ha reclamat insistentment. A la carta, recorda al Ministeri d’Economia: “en relació a la situació dels proveïdors, nombrosos sectors i plataformes associatives ens traslladen la seva inquietud i preocupació davant l’actual situació”.

L’article de El Confidencial el podeu consultar a través d’aquest enllaç: Hacienda pide al Tesoro que abra el grifo y agilice los pagos prometidos a las CCAA

Font: El Confidencial

Ubicació

C/ Casanova, 84-86 Entr. 1ªC
08011 Barcelona

Telèfon

Tel. 93 323 24 22

Contacte

Empresarials que formen part de FEFAC

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFB - Associació de Farmàcies de Barcelona

AFET - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFET - Associació de Farmacèutics amb Oficina de Farmàcia a Tarragona

A.G.F.E Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

A.G.F.E - Associació Gironina Farmacèutica Empresarial

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

AFELL - Associació de Farmacèutics Empresaris de Lleida

Col·laborem amb
Frena el sol, frena el lupus
La farmàcia, el cor del barri
Amb la col·laboració de
CaixaBank